Ingeri si Cantec
(CD pentru copii)

Îngeri și cântec
 • Titlu: Îngeri și cântec
 • Subtitlu: CD pentru copii
 • Autor: Cristela GEORGESCU
 • Anul apariției: 2017
 • Ilustrator(i): Cristiana Radu
 • În stoc

Îngeri si Cântec este o povestire audio în lectura autorului, supliment la cartea de educație holistică pentru sănătate, Simplu 2 (detalii despre carte AICI). Poate fi expediat oriunde în lume.

„Conține cântece pe care le-am tot cântat vreme de 2 ani împreuna cu copiii mei, Petru și Pavel, cei 2P: ba la culcare, ba în mașină, ba în grădină, ba în drumeție, până-ntr-o zi când mi s-a năzărit să le îmbrac în straie de sărbătoare și să le dăruiesc tuturor copiilor care vor să cânte împreună cu familia sau cu prietenii lor.

Zis și făcut! M-am înregistrat cântând cu telefonul și am rugat-o pe Nina Neagu, cantautor, să preia linia melodică sugerată de mine și să interpreteze aceste idei muzicale inspirate de copilăria celor 2P. Nina a cântat divin, Nunu Racris a aranjat muzical orchestrația pentru copii, iar eu m-am strecurat să povestesc despre îngeri, iubire, lumină, întuneric, sănătate și pace, pe un fundal muzical special creat și dăruit de Lex van Someren.

Sunt un copil fericit al Universului. Nici mie nu-mi vine să cred, dar este gata!”
Cristela GEORGESCU

Ascultați-le pe fiecare:
1. Toti copiii sunt ingeri 1:41

2. Ingerul Copiilor si Ingerul Inimii 5:02

3. Pic, pic, un picurel 2:47

4. Despre Vitamina L 1:30

5. A fost odata un ingeras 2:15

6. Despre intuneric 0:33

7. Seara cand rasare luna 2:42

8. Despre lumina 0:43

9. Cantecul fructelor 4:47

10. Reteta pentru sanatate 0:49

11. Cantecul pacii 3:21

Iată și o mostră video:

Cum pot primi acest CD?

 1. Gratuit, în set, alături de CDul pentru părinți, Copil Iubit. Comandă setul AICI.
 2. 15 RON (3.5 EUR) de la 1 septembrie 2017 pentru ultimele 20 de exemplare, (doar împreună cu Simplu2. Poate fi achizitionat si fara carte, 19 RON sau 4.5 EUR) și se poate plăti:
  a. fie cu card: securizat, direct pe www.cristelageorgescu.ro, la sectiunea eSHOP (disponibil de la 4 septembrie 2017). Nu este nevoie de Formular de comandă.
  b. fie cu transfer bancar sau PayPal:  completați Formularul de comandă de mai jos și veți primi automat prin email toate instrucțiunile de plată. Taxele de transport (curier rapid sau Poșta intenațională, se pot studia AICI).

Continut Ingeri si Cantec de Cristela GEORGESCU

Formular comanda Ingeri si Cantec

 Da

După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a pre-comenzii dvs prin e-mail.
În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.


Care este opinia ta?