Diversificarea pur și simplu

Diversificarea pur și simplu
 • Titlu: Diversificarea pur și simplu
 • Subtitlu: (în curs de apariție)
 • Autor: Cristela GEORGESCU
 • Ediția: I
 • Anul apariției: 2018
 • Editura: Proiect realizat în regie proprie
 • Editor(i): Concept grafic: Baroque Books & Arts
 • Prefață: Dr. Sorina Soescu
 • Ilustrator(i): Ana Wagner
 • Gen: Educație alimentară holistică
 • Suport: Hârtie offset
 • Finisaj: Coperți cartonate
 • Pagini: 225
 • Format: 20*24cm (idem cărțile Simplu)
 • ISBN: 978-973-0-26378-7
 • Preț: 22 EUR (100 RON)
 • Precomandă
 • Plateste cu cardul!

  *Se poate plati cu card de credit, embosat, Visa sau Mastercard

Această carte cuprinde pe parcursul a 225 de pagini, informație științifică împletită în stil propriu cu cunoașterea, înțelegerea și experiența mea personală și profesională referitoare la diversificarea alimentației copiilor respectând principiile: 1) PUR și  2) SIMPLU.

Cuvântul Înainte aparține Dr. Sorina Soescu.

Cunoașterea pe care am dobândit-o de la îndrumători de referință în nutriție, naturopatie, medicină, biochimie, am trecut-o prin filtrul propriei înțelegeri, o practic cu consecvență în creșterea copiilor mei, Pavel (8 ani) și Petru (7 ani) și o împărtășesc în această carte cu intenția de a reda mamelor în special și părinților/îngrijitorilor în general, forța și încrdereea de neclintit în propriile intuiții, în înțelepciunea organismului uman, în natură și nu în ultimul rând în copii.

Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări în alimentație și există familii care sunt constrânse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (acesta din urmă a fost și cazul meu). Găsesc lipsit de umanitate, nefiresc și contraproductiv să fie contaminați cu frici sau prejudecăți care să le saboteze demersul de reformă alimentară, și asta doar pentru că medicii, îndrumătorii sau apropiații lor nu au deschiderea de a se informa și a proba și alt tip de informație (pe care nu o consider ”greșită”, ci doar diferită). De aceea cartea începe cu o Notă pentru medici, studenți la medicină și specialiști în nutriție și este urmată de o Notă pentru mame. Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și rețete exacte, ci, din contră, doresc să ne eliberăm împreună de toate cele care ne-au înrobit până acum.

În carte am atins următoarele teme: intuiția maternă, frica, de ce dieta vegană nu înseamnă neapărat o dietă sănătoasă, temeri și adevăruri științifice legate de adecavarea dietei pur vegetariene la copii, imunitatea și greutatea, momentul potrivit pentru a începe diversificarea, aparatura necesară și cea inutilă, ordinea introducerii alimentelor solide (Schema de Diversificare Pur și Simplu) cu observații practice de la 2 la 18 luni,  combinații „corecte”, metode de preparare a diverselor categorii de alimente, câtă mâncare înseamnă corect sau suficient?, tulburări alimentare și ce putem face, cum procedăm dacă apar obstacole din partea familiei, aspectele care merită un strop de precauție: de la alimente (considerate) sănătoase, până la vitamina D și B12. Cartea se încheie cu rețete, inclusiv cu indicații privind vârsta la care pot fi probate.

Am scris cartea cu gândul la noi, mamele, bunicile și copiii acestui Pamânt.

Am scris-o dintr-un context de conștientizare a abundenței, nu a lipsurilor: consider că am fost cu toții creați ca ființe care au la dispoziție toate mijlocele, toate cunoștințele și toate capacitățile pentru a se dezvolta și a trăi frumos și sănătos. Am scris-o cu deplina conștiență a faptului că mă aflu aici pentru a fi eu însămi, nu pentru a realiza sau a dovedi ceva.

Fie ca această lucrare realizată cu responsabilitate și cu migală, să împuternicească și să  lege inimile noastre, precum un fir de lumină aurie, pornit și răsucit în numele Iubirii!

Cartea va apărea în luna aprilie, poate fi expediată oriunde în lume și va fi lansată în premieră la Oradea  (21 aprilie), Austria (12 mai) și apoi la București (02 iunie). Expedierea coletelor achitate va începe pe 16 aprilie 2018. Veți primi un mesaj email cu numărul AWB. Pentru a primi notificări despre evenimentele legate de lansare, înscrieți-vă, vă rog la Newsletter, în semn de considerație nu trimit emailuri spam.

Cum se plătește?

1. Cu card Visa sau MasterCard (nu Visa Electron sau Maestro)

2. Cu transfer bancar sau PayPal.
>>> În lei, expedieri în România.
Transmiteți comanda folosind formularul de mai jos. Plătiți contravaloarea cărții prin transfer bancar sau prin depunere gratuită de numerar (pentru numerar indicați cod client 216359) în contul IBAN (RON): RO87 OTPV 0000 0000 0437 2452 deschis la OTP Bank. Costul transportului se achită separat, direct curierului Urgent Cargus, la livrare. Dacă doriți ca livrarea să fie făcută cu o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne indicați și vom proceda așa.
>>> În EUR, expedieri în afara României. Transmiteți comanda folosind formularul de mai jos. Veți primi un mesaj cu prețul transportului. Plătiți apoi contravaloarea totala a comenzii prin transfer bancar (IBAN AT96 4300 0432 4950 0001, BIC VBOEATWW la Volksbank Wien) sau prin PayPal opțiunea Family & Friends.

Cu iubire, vă mulțumesc,

cristela

Formular de pre - comandă
Diversificarea pur și simplu

Da

După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a pre-comenzii dvs prin e-mail.
În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele pre-comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.


Opinii 3 opinii

 1. Buna ziua scumpa Cristela,
  As vrea sa cumpar cele 3 carti(noul simplu 1, simplu 2 impreuna cu carnetelele si Diversificare pur si simplu) intr-o singura comanda( pt cand vor fi disponibile)
  Cum sa fac sa iti trimit adresa ?

  1. Draga Ana,

   Multumesc pentru incredere. Te rog frumos, completeaza un formular de precomanda Simplu 1 si la observatii noteaza ca vei dori restul cartilor. Cand vor aparea, voi sti exact si pretul, vei primi un mesaj si vei putea achita comanda pe eSHOP. Fiecare carte va avea surpriza ei 🙂

   Formularul de precomanda e aici: http://cristelageorgescu.ro/carte/simplu-versuri-hranitoare-1/

   Imbratisari cu Vitamina L,
   cristela

 2. suta la suta este bun ca i natural

Care este opinia ta