Carti & CD

Prin rime jucăușe, desen și culoare, Simplu. Versuri hrănitoare este o colecție de educaţie pentru sănătate holistică. Din mai 2017, colecția este întregită și cu două audio CDuri concepute de Cristela și menite să întărească prin muzică și texte cu efect terapeutic, mesajele colecției Simplu: împreună, iubire, familie, simplitate, libertate, vindecare.

Din punct de vedere nutriţional, cărțile promovează gradual următorul mesaj, folosind pretextul unor meniuri sau rețete frugale: simplitatea este întotdeauna binevenită şi atrage cu sine abundenţa. Complexitatea atrage carenţe.

Cărțile și audio CDurile poartă cititorii de orice vârstă, dincolo de contextul strict alimentar, coborând în străfundul ființei, acolo unde putem simți cu adevărat ca în viaţă totul e hrană, iar cea mai importantă este chiar hrana de dincolo de hrană. Redobândirea sau menţinerea sănătăţii prin corectitudine alimentară este un concept popular, dar în niciun caz unul care să devină o obsesie. În viaţă sunt şi alte lucruri de făcut, mai hrănitoare decât implementarea cu stricteţe a unui îndrumar alimentar despre ce, cât şi cum trebuie să mănânci, să bei şi să găteşti pentru fi sănătos.