Contact

Vă mulțumesc pentru întrebările adresate prin această opțiune și pentru că citiți următoarele precizări înainte de a transmite mesajul Dumneavoastră:

I. Pentru servicii de publicitate online, va rog sa citiți aici. Activitatea este non-profit, toate fondurile sunt destinate acoperirii costurilor de gazduire si de mentenata ale blogului, de aceea sunt excluse colaborarile tip barter.

II. Pentru întrebări legate de starea de sănătate și stilul de viață:

1. Obiectivul acestui blog este unul informativ, educativ, nu terapeutic. Obiectivul este cunoașterea și înțelegerea simplă și unitară a interacțiunilor dintre corp, suflet, minte și mediul în care trăim, nu tratamentele medicale.

2. Nu doresc și nu (mai) furnizez răspunsuri fulger, tip intervenții de urgență: „Am problema X, zi-mi ce sa iau sa-mi treaca!”. Această practică nu inseamna vindecare. Vindecarea și însănătoșirea înseamnă mai mult decât suprimarea simptomelor. Această abordare este adecvată Departamentelor de Servicii cu Clientii (Customer Service), atunci când trebuie reparate sau depanate diverse mașinării. Organismele noastre însă nu se repară țac-pac!, apasând pe butoane, după instrucțiuni din protocoale standard, ci sunt mașinării cu biologie individuală. Consultațiile electronice prin intermediul comentariilor pe blog sau al mesajelor email sunt inadecvate din acest punct de vedere.

Inclusiv tratamentele naturiste, dacase adreseaza exclusiv simptomelor si nu cauzei, nu aduc cu sine vindecare. Tratamentele naturiste fac parte dintr-o strategie de vindecare complexa, care include dieta si alte obiceiuri de viata si care, din punct de vedere etic,  nu pot fi cuprinse unitar si integral intr-un comentariu pe site sau intr-un mesaj email.

Vindecarea presupune:

  • Deschidere si disponibilitate personală pentru întelegere si cunoaștere. Nu ne putem vindeca (mai ales de frica de boală sau de frica de carențe) dacă nu înțelegem ce și de ce se întâmplă în corp. Fiți pregătiți să vă recomand de citit înainte de a vă răspunde cu soluții.
  • Parteneriat autentic cu un medic si/sau cu un specialist/terapeut care iubeste oamenii, are înțelegere holistică și este interesat de identificarea si eliminarea cauzelor, nu de suprimarea sau tratarea simptomelor.In orice caz, el ne poate ajuta sa ne ajutam, noua ne revine responsabilitatea asoluta.
  • Răbdare și asumarea responsabilității. Toți sperăm în ceva sau cineva din afara noastră, care să vină să ne ”vindece” de toate relele printr-o fluturare de baghetă magică – orice, numai să nu ne asumăm responsabilitatea pentru vindecare! Cand vrem sa fim sanatosi ne inarmam cu rabdare si cu vointa pentru toata viata, nu pentru cateva zile, saptamani sau luni. Dezechilibrele nu dispar peste noapte nici cu o pastila, nici cu o frectie, nici cu remedii homeopate, nici fitoterapice, nici cu proceduri sau interventii de orice natură. Nu dispar (= vindecare) peste noapte, pentru ca nu au apărut peste noapte, ci în timp. Stresul prelungit (atitudinea fata de provocarile vietii, modul în care reacționăm), alimentația (lăcomia, ignoranța și frica de carențe), gândurile și afirmațiile despre sine și despre cei din jur sunt principalale cauze ale suferințelor noastre.

3. Dacă adresați o întrebare la care deja există răspunsuri pe blog, nu voi repeta răspunsul. Căutați întotdeauna înainte răspunsurile cu funcția de căutare (Search).Rubrica „Farmacia Naturii” (Experiente Naturiste si/sau Întrebări frecvente) cuprinde împărtășiri ale experiențelor personale.Pe blog există sute de articole și mii de comentarii cu informații despre modul de funcționare a organismului uman, alimentație holistică, detoxifiere regenerativă, dezvoltare spirituală și creșterea copiilor, așa cum le-am studiat teoretic (cu medici, doctori în știinte medicale, doctori în biochimie și profesori spirituali) și cum le-am experimentat practic, direct, zi de zi în ultimii 12 ani.

4. Începeți mesajul direct cu întrebarea formulată succint, concret, simplu. Cuprindeti esentialul in maxim un paragraf. Nu trimiteți mai mult de un paragraf, pentru că nu am posibilitatea să citesc.

5. Dacă nu răspund, înseamnă că nu am resursele energetice necesare sa fac acest lucru și vă mulțumesc pentru înțelegere.

III. Pentru o discuție detaliată si individualizată, în conformitate cu pregatirea mea profesională și cu experienta personală, vă rog să indicați (succint, un paragraf) tema care vă preocupă si faptul că doriți o consiliere personală. Aceste activități presupun alocare de energie și de timp, vă mulțumesc pentru înțelegerea că nu pot fi activități voluntare.

Trimite mesaj

Vă rog, înainte de a trimite mesajul să îl salvați într-o locație sigură pentru a nu îl pierde din cauza unei eventuale erori de expediere.