Toate articolele

Lapte de soia si branza tofu

276 Opinii

Iata ca – in sfarsit! – ajung prin acest articol sa raspund multor mame interesate de variante de lapte si branza vegetala de casa si sa va povestesc cum am ajuns eu sa le prepar si sa le folosesc (ca parte

Ce stim despre soia? Carnea pamantului…

24 Opinii

…sau carnea fara oase, asa descriu japonezii  – unul dintre cele mai educate popoare – soia. Inainte de a mai scrie orice altceva vreau sa spun ca nu mi-am propus sa va conving sa treceti la soia, nici nu ii

Miere + ceai fierbinte = TOXIC!

79 Opinii

Multa lume stie ca mierea nu trebuie incalzita pentru ca isi pierde din proprietatile terapeutice si nutritive, insa am constatat personal (cu groaza chiar!) ca foarte putina lume stie ca mierea in orice lichid fierbinte (la peste 40 de grade Celsius) emana o

Atentie la spanacul fiert!

68 Opinii

Spanacul (se da bebelusilor doar dupa 8 luni, datorita cantitatii mari de oxalati) nu se fierbe mai mult de 2 minute si asta in foarte putina apa care deja clocoteste sau, o metoda mai putin agresiva, la abur. Cu cat fierbe mai

Coaja cartofului

25 Opinii

Renuntati la a mai curata coaja cartofului, contine semnificative doze de fier, insa putini beneficiaza de acest lucru, prin faptul ca nu stiu sa il intrebuinteze si arunca ce e mai pretios la gunoi.

Mar + Morcov = Incompatibil

121 Opinii

Ce scriu azi se potriveste si pentru adulti, fie ei parinti sau nu (fac precizarea asta pentru ca dintre cei care mi-au scris, multi m-au rugat sa nu uit si de cei mari 🙂 ). Ca parinti insa purtam o