Acum e momentul! (Video)

Așa simt. Așa spun. Așa trăiesc.

ACUM e momentul!
ÎMPREUNĂ, fiecare în Acasa Inimii lui.
ACUM e momentul!

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Cristela, esti minunata!

  Sper din tot sufletul sa fii ascultata de cit mai multa lume.

  Binecuvintare, Pace si Iubire…

  Gabriela

  1. Minunat ,minat,minunat!!! Câta dreptate ai!!! Schimbarea e aproape,o sa fie in sfârșitul Raiul pe Pământ!!! Te iubesc!!! Mulțumim de mesaj!

 2. Buna ziua Cristea!
  Este superb,superb mesajul.Asa sa sa fie.Amin!
  Elena Ghit

 3. Draga mea Cristela, te imbratisez si iti multumesc pentru timpul pe care il imparti cu noi:) Incercam sa pastram o atmosfera cat mai frumoasa si calduroasa in casa alaturi de copii, dar si in sufletele noastre, insa cateodata, eu mai”schiopatez”.
  Cand ma simt luata de valul vremurilor pe care le trecem, asa cum ai sugerat in multe video-uri postate, ma uit la cineva drag (sotul si copiii in primul rand), apoi natura din jur chiar daca stam la bloc sunt atatia copaci in jur, si citesc, dar cel mai mult ma odihneste rugaciunea si nadejdea in Bunul Dumnezeu, toate sunt trecatoare, depinde ce sens le dam noi.
  Saptamana Mare cu pace iti doresc Cristela, Invierea Domnului sa ne gasesca cu sufletele pline de iubire, nadejde si reinnoire in Hristos.

  Cu multa pretuire,
  Andreea

  1. Multumesc cu inima, Andreea draga! Hristos a Inviat!

 4. Adevarat a Inviat!

 5. Am urmărit cîteva din postările dumneavoastră… …e foarte frumos ce ziceți… …ca să zic așa… …mă preocupă aceste lucruri de mult timp… …au trecut cam 20- 25 de ani … … am analizat conștiința umană atât la nivel colectiv cît și individuală… …evoluția în aceste sens este foarte lentă… …poate că înteracțiunea cu oamenii din diverse clase sociale vă vor convinge despre acest aspect… …soluțiile sunt greu de conceput atunci cînd marea parte din societate nu este interesată de evoluția spirituală……și asta pentru că a lipsit educația în acest sens… …sunt multe aspecte la care m-am gîndit… …sunt multe strategii prin care oamenii pot fi conștientizați… …doar că… …nu găsesc resursele și oamenii de care am nevoie… …poate că vreți să discutăm despre aceste lucruri… …oricum… … e minunat ce faceți… ..și nu vă lăsați… …viața trece… …rămâne doar ce am pus în sufletele celorlalți oamenilor……mulțumesc!… … sărbători fericite… și multă sănătate !

Care este opinia ta?