Alimentația și cele 5 elemente

Număr afişări : 495

Pe parcursul călătoriei de vindecare am descoperit că dacă vrei să fii permanent puternic, trebuie să ții permanent cont de elementele care stau la baza existenței vieții pe pământ. Ele sunt modul în care Natura se reflectă în noi.

Spre exemplu elementul apă.

Apa, unul dintre cele 5 elemente - Cristela GEORGESCU 2019

Apa, unul dintre cele 5 elemente – Cristela GEORGESCU 2019

Suprafața Pământului este trei sferturi apă. Corpul nostru trei sferturi apă. Deci mâncarea ideală pentru noi este cea în care conținutul de apă este în mod natural 75% apă (fructe, legume).

Cine ignoră asta, plătește un preț inutil.

Înțelepciunea ancestrală a ținut mereu cont de acest principiu. Industria alimentară și teoriile nutriționale moderne (vezi ”Sandviciul cu brânză/cașcaval și șuncă este o combinație ideală pentru ființa umană”, ”Mezelurile trebuie să facă parte din dieta copiilor” și altele despre care am scris detaliat pe cristelageorgescu.ro) promovează o alimentație ”uscată”, care deshidratează. A mânca ”uscat” și a bea apoi apă nu e același lucru cu a mânca alimente cu conținut 75% apă.

Când nu mai știți de cine să ascultați, amintiți-vă de Natură. Ea deține răspunsuri simple la întrebările noastre complexe.

Număr afişări : 495

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?