Brasov, 26 octombrie, 2013: pe locuri, fiti gata, …

Vizualizări: 3.704

… detalii logistice utile inainte de start:

(Pentru inregistrare si alte informatii legate de conferinta si vorbitor, apasa aici)

INSCRIERE

1. Luni, 21 octombrie, a fost ultima zi in care s-au putut face inscrieri prin transfer bancar, cu ordin de plata adica. Nu faceti plati dupa aceasta data pentru ca banii nu mai ajung, banca isi inceteaza activitatea.

2. Se mai pot face inscrieri pana joi, 24 octombrie inclusiv, insa doar cu numerar, direct la organizator in Brasov, la Magazinul BBmic, situat în incinta Maternității Eva-MedLife, str. Păltiniș nr. 15, program: luni – vineri 10:00 – 16:00, telefon: 0756 103 503. Pentru situatii exceptionale, se poate achita si vineri 25 octombrie, insa inscrierea trebuie sa se finalizeze pana joi la ora 16:00.

3. Nu se fac inscrieri in ziua conferintei.

INREGISTRARE AUDIO/VIDEO

Materialul prezentat e protejat de copyright. Va exista o singura persoana autorizata sa inregistreze video si audio conferinta. Ma voi gandi cum putem utiliza ulterior si in beneficiul altor persoane informatiile inregistrate de la conferinte.

CAND INCEPE CONFERINTA?

La ora 10:00, conform programului conferintei. Datorita obligatiilor contractuale orare, sala este inchiriata pe durata determinata si nu putem face abateri de la ora de incepere, decat in detrimentul timpului ramas pentru conferinta, pentru noi. Imi doresc sa folosesc fiecare minut din orele respective pentru voi. Va multumesc. Daca tot faceti acest efort, ma gandesc sa organizati lucrurile de asa natura, incat sa nu pierdeti din conferinta.

Recomand sa ajungeti oricand intre 9.30 si 9:50 pentru a avea timp sa faceti inregistrarea si a fi in sala la ora 10:00. Accesul se va face pe baza listelor cu inscrieri. Nu este nevoie sa aduceti cu voi chitantele sau facturile cu care ati achitat taxa de participare, pe baza lor am alcatuit deja listele cu participanti confirmati.

Si in semn de solidaritate 🙂 cu cei care au de calatorit chiar in dimineata conferintei, voi pleca si eu la drum sambata, inainte de rasaritul soarelui, via Bucuresti.

Brasov, pregateste-te de start! 🙂
Vizualizări: 3.704

Distribuie: