Cabinet

Mă bucur să îi pot întâlni și în afara spațiului virtual pe cei care consideră că îi pot sprijini.

Situat lângă Castelul Schönau, în apropiere de Viena și de Baden, într-o locație inedită, discretă și plină de farmec, cabinetul meu este o escală din călătoria spre Acasa Inimii, un spațiu care permite deconectare, energizare și împuternicire. Pentru cei interesați să petreacă în zonă mai multe zile, îmbinând atenția pentru starea de bine a corpului cu hrană pentru suflet și spirit (terapii anti-stress sau de susținere a corpului făcute de colegii mei în cadrul aceluiași centru, cu sunete și cu instrumente muzicale, vizite la cascada Myra, concert de liniște în pădure), există în zonă și posibilități de cazare.

Servicii și onorarii la cabinet:

1. Împuterniciri (training pentru regenerare celulară și stil de viață sănătos): 75 EUR/oră.
Prima sesiune: paușal 175 EUR (autoevaluare detaliată a situației actuale, discuție explicativă și educativă, materiale scrise).
2. Proceduri Organetik (proceduri de biorezonanță/bio-feedback pentru evaluarea și activarea capacității de auto-vindecare și de auto-regenerare a corpului, dar și pentru o gamă largă de dezechilibre specifice nivelului fizic, emoțional, mintal și/sau energetic): 75 EUR. Durata 75 minute.
3. Iridologie limfatică (analiză detaliată a irisului, in corelare cu chestionar de autoevaluare a corpului, raport audio sau discuție personală, redactare si transmitere electronica a raportului iridologic personal, 23 pagini) – 250 EUR. Este nevoie de fotografii ale irisului, realizate de un fotograf specializat. Dacă nu cunoașteti, vă pot indica în Viena.

Programările doar prin email: contact@cristelageorgescu.ro (nu folosiți calendarul online, acela este doar pentru sesiunile online).

Număr afişări : 643