Cabinet

Nicio problemă nu își are soluția în locul în care se manifestă.

Mă bucur să îi pot întâlni și în afara spațiului virtual pe cei care consideră că îi pot sprijini.

Situat lângă Castelul Schönau, în apropiere de Baden (20 min. cu mașina) și de Viena (40 min. cu mașina), într-o locație inedită, discretă și plină de farmec, cabinetul meu este o escală din călătoria spre Acasa Inimii, un spațiu care permite deconectare, energizare și împuternicire. Pentru cei interesați să petreacă în zonă mai multe zile, îmbinând atenția pentru starea de bine a corpului cu hrană pentru suflet și spirit, există posibilitatea de a face (pe cont propriu, cu mașina) excursii la cascada Myra (detalii AICI), de a asculta concertul de liniște din pădure, de a face proceduri anti-stress sau de echilibrare a corpului cu sunete și cu instrumente muzicale cu colegii mei din cadrul centrului Salterina Klangwelt (se vorbește limba engleză, detalii AICI), centru care găzduiește și cabinetul meu. În zonă (5-10 minute mers pe jos) există posibilități de cazare, pentru toate gusturile și exigențele, de la cazare într-un cadru minimalist la centrul Salterina Klangwelt (detalii AICI), la cazare într-un cadru de poveste la Castelul Schönau (detalii AICI).

Servicii și onorarii la cabinet:

1. Împuterniciri (training pentru regenerare celulară și stil de viață sănătos): 85 EUR/oră.
Prima sesiune: paușal 175 EUR (autoevaluare detaliată a situației actuale, discuție explicativă și educativă, materiale informative scrise).
2. Proceduri Organetik (discuție explicativă și proceduri de biorezonanță/bio-feedback pentru evaluarea și activarea capacității de auto-vindecare și de auto-regenerare a corpului, dar și pentru o gamă largă de dezechilibre specifice nivelului fizic, emoțional, mintal și/sau energetic): 85 EUR. Durata estimativă max 90 minute.
3. Iridologie limfatică (analiză detaliată a irisului, în corelare cu chestionar de autoevaluare a corpului, raport audio sau discuție personală, redactare si transmitere electronica a raportului iridologic personal, 23 pagini) – 250 EUR. Este nevoie de fotografii ale irisului, realizate de un fotograf specializat. Dacă nu cunoașteti, vă pot indica în Viena.

Programările doar prin email: contact@cristelageorgescu.ro (nu folosiți calendarul online, acela este doar pentru sesiunile online).

Vizualizări: 6.451