Copil iubit
(CD terapeutic)

Copil iubit
 • Titlu: Copil iubit
 • Subtitlu: CD terapeutic
 • Autor: Lex van Someren & Cristela Georgescu
 • Anul apariției: 2017
 • Gen: Vindecare emoțională
 • În stoc
 • Plateste cu cardul!

”Nu există lucru mai bun pe care îl poți face pentru copiii tăi, decât să restabilești ordinea și să vindeci relația cu părinții.”
Lex van SOMEREN, muzician

”A fi iubit este un drept din naștere, dar a fi instrumentul prin care se cântă iubirea în lume este un privilegiu! Muzicianul Lex van Someren a produs acest CD după un concept pe care l-am gândit cu inima la familie ca o țară mai mică și la țară ca o familie mai mare. În premieră, am scris pentru acest CD versurile unui cântec de purificare interioară, Nani Nani, puiul mamei și am cântat în duet alături de Lex pentru copilul meu interior, pentru copiii mei, pentru copiii acestei lumi, pentru copilul din fiecare adult, pentru pace și armonie în țara noastră, România și în Univers!”
Cristela GEORGESCU

ASCULTAȚI MELODIILE și COMANDAȚI ÎN ORICE ȚARĂ

NU doriți să plătiți cu cardul?
Atunci transmiteți un Formular de comandă completat (îl găsiți AICI) și primiți automat un email cu instrucțiunile de plată pentru transfer bancar sau PayPal.

copil-iubit-lex-van-someren-cristela-cristela-georgescu-back

Preț
55 RON sau 11,99 EUR

+
taxe de transport

Cum comand și cum plătesc?

 1. Cu card: securizat, direct pe www.cristelageorgescu.ro, la sectiunea eSHOP. Nu este nevoie de Formular de comandă.
 2. Cu transfer bancar sau PayPal: completați Formularul de Comandă de mai jos și veți primi automat prin email toate instrucțiunile de plată.

copil-iubit-lex-van-someren-cristela-cristela-georgescu-back

 

  Formular comanda CD Copil Iubit
  După apăsarea butonului "Trimite" o să primiți o confirmare a pre-comenzii dvs prin e-mail.
  În caz contrar vă rugam să trimiteți un email la carte@cristelageorgescu.ro cu datele comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere.

  Completarea acestui formular presupune inscriere automata la servicu de Newsletter in vederea obtinerii de informatii referitoare la comanda. Aveti posibilitatea sa va dezabonati ulterior, in momentul in care primiti un newsletter.

  Am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor în conformitate cu politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal implementată de CRISTELA GEORGESCU.


  Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

  1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

  2. Sunt adevărate.

  3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

  Important

  Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
  1. As putea afla mai multe despre melodiile Asatoma si Sri ram, Jai ram inainte de a cumpara acest Cd?
   Multumesc!

   1. Ce doresti sa afli anume, draga Silvia? Ce frici te bantuie? Cu placere raspund, daca am ce.

  2. Ce inseamna “cantari sacre”? Mantre? Si ce inseamna cele 2 melodii…

   1. Draga Silvia,

    Cantari sacre inseamna cantari sacre.

    Ave Maria este o cantare sacra. Asatoma este o cantare sacra straveche, in limba sanscrita. Kyrie Eleison este o cantare sacra in limba greaca. Sri Ram este o alta cantare sacra. Lex culege cantari sacre din toata lumea, din toate civilizatiile si din toate timpurile, pe care le reorchestreaza pentru inima. Este un gest artistic terapeutic pe care mintea il pricepe mai greu si am avut privilegiul sa ma pot alatura lui, cu micuta mea cantare sacra de mama si de copil, Nani Nani.

    Ai ascultat Sri Ram si Asatoma in 2015 la Cluj, la conferinta mea, cu ele inchei de obicei programele mele.

    Sri Ram Jai Ram este o cantare a bucuriei si cuvintele ei inseamna ”Fie ca Dumnezeu, ca Lumina si Virtute din inima mea, sa aduca biruinta asupra tuturor obstacolelor si dificultatilor. Fie ca Divinul din inima mea sa duca la implinirea vointei Divine.”

    Asatoma este una dintre cele mai vechi cantari si inseamna ”Calauzeste-ma din ignoranta spre adevar. Calauzeste-ma din intuneric spre lumina. Calauzeste-ma dinspre moarte inspre vesnicie.”

    Noapte buna,

    cristela

   2. Draga, Cristela! Iti multumesc pentru raspuns.

    Esti un om deosebit si te iubim mult. Indiferent de ce faci, ce proiecte mai visezi si pui la cale.
    Esti un copil al Universului, zici. Eu spun ca esti copilul lui Doamne Doamne care ne iubeste pe toti la fel. Care asteapta cu rabdare sa fim dispusi sa pasim pe Calea Lui. Singura Cale vindecatoare. Singura Cale care duce spre Casa. Doar Acolo sunetele au vibratii vindecatoare ptr ca poarta in ele Adevarul. Acolo ingerii cu aripi de fluturi canta ” Slava lui Dumnezeu!” iar inima invelita in lut respira pe vibratiile sunetelor ce cheama neincetat numele lui Hristos. Doar asa viata ramane Viata. Restul e inselare.

    Te iubim mult si abia asteptam sa ascultam melodiile compuse de tine.
    Maica Domnului sa te ocroteasca si Dumnezeu Cel Adevarat sa te binecuvanteze!

   3. Amin, multumesc, draga Silvia. Toti oamenii reprezinta motive de iubire.

    Am observat ca are si smerenia orgoliul ei, asa incat eu nu ma impiedic de cuvinte si nici de trambitarea credintei, mai ales cand se face dintr-un contex dictat de doctrina a separarii si cea a “mai cu mot”-ului. Nu suntem unii si altii, ci TOTI.

    Cu pretuire,

    cristela

  Care este opinia ta?