Ce m-a învățat ”boala”? (Interviu la TVR1)

Număr afişări : 729

Îi mulțumesc Loredanei Negrilă, realizatoarea emisiunii ”Pulsul Zilei” de la TVR1, pentru profesionalismul și rigoarea cu care a pregătit acest interviu din care vă oferim un rezumat.
Număr afişări : 729

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Dragă Cristela,

  Am citit/văzut în postarile/ interviurile tale că pe 14 februarie 2004 ai pornit pe calea sănătății. Brusc, renunțând abrupt la toată alimentația nesănătoasă. Și în 2 săptămâni ai dat jos 10kg de reziduuri/grăsime. Mi s-a părut incredibilă această reacție a corpului tău de “eliberare” în DOAR 2 săptămâni !!! Ai ținut vreun post sau doar faptul că te -ai alimentat corect a condus la scaderea în greutate?

  Totodată, tu afirmi că noul stil de viață te- a vindecat de diabet și psoriazis. Aveai deja diabet și psoriazis la 34 de ani? Luai tratament alopat?
  Aveai și alte afectiuni în afară de cele mentionate mai sus + oboseală cronică?

  Mulțumesc frumos pentru răspunsul tău!
  Ești o inspirație!
  Te îmbrățișez cu drag,
  Mihaela

  1. Draga Mihaela,

   Gasesti povestea mea despre acel moment detaliata in cartea domnului dr. Doru Laza: “Indreptarr edenic de MEDICINA NATURISTA profilactica si terapeutica”.

   Corpul reactioneaza foarte fericit si promt daca i se creeaza conditiile.

   Da, aveam acele afectiuni inca din facultate si incercasem diverse tratamente alopate – fara succes. Alopatia nu a vindecat si nu va vindeca NICIODATA, pentru ca nu se adreseaza cauzelor, ci simptomelor.

   Ganduri bune,

Care este opinia ta?