Ce m-a învățat ”boala”? (Interviu la TVR1)

Vizualizări: 0

Îi mulțumesc Loredanei Negrilă, realizatoarea emisiunii ”Pulsul Zilei” de la TVR1, pentru profesionalismul și rigoarea cu care a pregătit acest interviu din care vă oferim un rezumat.
Vizualizări: 0

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Dragă Cristela,

  Am citit/văzut în postarile/ interviurile tale că pe 14 februarie 2004 ai pornit pe calea sănătății. Brusc, renunțând abrupt la toată alimentația nesănătoasă. Și în 2 săptămâni ai dat jos 10kg de reziduuri/grăsime. Mi s-a părut incredibilă această reacție a corpului tău de “eliberare” în DOAR 2 săptămâni !!! Ai ținut vreun post sau doar faptul că te -ai alimentat corect a condus la scaderea în greutate?

  Totodată, tu afirmi că noul stil de viață te- a vindecat de diabet și psoriazis. Aveai deja diabet și psoriazis la 34 de ani? Luai tratament alopat?
  Aveai și alte afectiuni în afară de cele mentionate mai sus + oboseală cronică?

  Mulțumesc frumos pentru răspunsul tău!
  Ești o inspirație!
  Te îmbrățișez cu drag,
  Mihaela

  1. Draga Mihaela,

   Gasesti povestea mea despre acel moment detaliata in cartea domnului dr. Doru Laza: “Indreptarr edenic de MEDICINA NATURISTA profilactica si terapeutica”.

   Corpul reactioneaza foarte fericit si promt daca i se creeaza conditiile.

   Da, aveam acele afectiuni inca din facultate si incercasem diverse tratamente alopate – fara succes. Alopatia nu a vindecat si nu va vindeca NICIODATA, pentru ca nu se adreseaza cauzelor, ci simptomelor.

   Ganduri bune,

 2. Multumesc mult pentru răspuns!

  Am căutat pe net cartea dlui dr Laza, am găsit-o, cred că era o ediție mai veche, căci n-am găsit în ea povestea ta. Ediția nouă nu am reușit s-o accesez pe net. Sau n-am încercat eu suficient poate…..

  Îi transmitem dlui Georgescu, cu o mică întârziere, un “La mulți ani !!!” sincer și din toată inima. Este un om excepțional! Dânsul vorbea adesea în interviurile sale despre o criză consistentă ce va să vină, să trezească la realitate tot mapamondul….și a avut dreptate…să sperăm că România își va re(găsi) calea salvării: valorizarea țăranului și a pământului românesc.

  Nu vreau să vorbesc deloc despre coronavirus, tăcerea, retragerea în interior, calmul sunt soluțiile mele de depășire a momentului.

  Îți trimit azi, mai mult ca niciodată, gânduri de recunoștință, de mulțumire pentru tot ce mi-ai oferit de-a lungul timpului!
  Te iubesc, om frumos!
  Mihaela

 3. Am semnat petiția.
  “Ce e menit, e înlesnit.”😊

  1. Dragă Cristela,
   Iarăși eu!!!
   Nu mi place să scriu pe fb, sper să nu te deranjez cu postările mele repetate de- aici, de pe blog…

   Tocmai am fost pe fb-ul tău și am remarcat faptul că video-ul dr Cowen a “dispărut”….iar asta m- a întristat puțin…
   De ce?
   Pentru că eu tocmai “am făcut cunoștință” cu opera dr Luc Montagnier, câștigător Nobel price și fabuloasele sale experimente legate de unde de joasă frecvență, apă din celule,transmiterea informației, hiv + am văzut un filmuleț cu el invitat recent la o televiziune franceză, prezentându-și părerea despre covid19.

   Am înțeles mai mult apoi văzând o pe dna dr Mihaela Gheorghiu în vreo 2 filmulețe explicând
   minunat câteva aspecte ale descoperirilor dr Montagnier.

   Fascinant mi s-a părut.
   Și, oarecum, ceea ce spun ei vine în sprijinul afirmațiilor dr Cowen, evident dintr-o perspectivă mai largă și profund documentată, de-a lungul a câtorva decenii de muncă științifică…

   Păcat că, în ciuda premiului Nobel câștigat care recunoaște valoarea descoperirilor sale , dr Montagnier este ținut cumva intr un con de umbră …..

   Mulțumesc frumos pentru un comentariu scurt legat de cele expuse mai sus….Am nevoie de părerea ta, mult mai experimentată decât a mea….
   Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

  2. Da, multumesc, Mihaela, e simplu. Postarea a fost stearsa de Facebook (la reclamatia celor deranjati de continutul ei). Motivul: informatia conform careia radiatiile electromagnetice afecteaza sanatatea au fost considerate FALSE. Consecinte: mi-au redus accesul la cititori si am primit avertisment ca imi inchid pagina daca mai fac. GAnd bun

Care este opinia ta?