Conferinta de la Bucuresti in imagini, cateva cuvinte si potop de simtaminte

“Adevărata bucurie în viață asta este: să fim folosiți în slujba unui țel pe care noi înșine să-l socotim peste măsură de însemnat. Să fim o forță a naturii și nu un jalnic ghemotoc egoist de lipsuri și nevoi, care se jeluiește că lumea-ntreagă nu se devotează îndeajuns propriei noastre fericiri. Eu unul sînt de părere că viața mea aparține comunității și, cît trăiesc, a face tot ce pot în slujba ei este pentru mine în același timp datorie și privilegiu. Cînd îmi va sosi ceasul, vreau să mor folosit pînă la capăt, căci iubirea mea e cu atît mai mare cu cît muncesc mai mult. De bucurat, mă bucur de viață așa cum mi-a fost dată. Viața nu este pentru mine o lumînărică iute stinsă; ci o torță măreață pe care deocamdată o țin strîns și vreau s-o fac să ardă cu o flacără cît mai strălucitoare înainte de-a o da mai departe generațiilor care vin.” (George Bernard Shaw, Om și Supraom)

Ani de zile m-a privit varianta originala (in limba engleza) a citatului de mai sus – elegant inramata – de pe pereții de culoarea caisei în apus, ai cochetului meu office… Tainică lucrare!…

***

Așadar să povestim privind și să privim simțind …

Sala – patrimoniu national. Auditoriul – 300 de inimi, o singură vibrație.

Un dialog de la inima la inima, o inspiratie pe care mi-ati daruit-o timp de 8 ore, un maraton al Vitaminei L pentru care iar si iar va multumesc!

***

Și-am povestit, …

… și-am povestit, …

… și iar am povestit, …

… ca de n-ar fi, nu s-ar povesti.

***
Și-am demonstrat, …

… și-am demonstrat, …

… și iar am demonstrat.

***
Am dezbătut,

am râs,

și-am concluzionat

pentru mari și mici: bune, mame, tați, bunici ….

… și-o mulțime de bebici!

***

Și-aș mai sta, și-aș mai povesti, că tare-mi mai bucură sufletul amintirea chipurilor luminoase, dar ….

… deja am început să lucrez la tematica detaliată și conceptul atelierelor pe care le voi susține în tabara familiala de nutriție și sănătate naturală, organizată în frumoasa Mărginime a Sibiului de Mamici la Superlativ.

Am fost invitată împreună cu familia mea să petrecem o săptămână de vis și să împărtășim cu alte 20 de familii frumusețea și bogăția simplității. Organizatorul, Magda Drăgan, fondator Mamici la Superlativ, a gândit în cele mai mici amănunte un eveniment unic, la care am răspuns fara nicio ezitare “Prezent!”. Cu gânduri de vacanța împletite cu inspirație pentru munca ce ma asteapta, tuturor vă mulțumesc si-un strop de vitamina L va daruiesc!

***

(Fotografiile din acest articol, cu  exceptia primului portret realizat de recunoscutul arhitect fotograf Andrei Pandele, mi-au fost daruite cu sensibilitate de Stefania Nicolescu.)

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?