Bucuresti, te pregatesti? Conferinta din 29 noiembrie 2014 (I)

Vizualizări: 5.352

Am fost zeci de ani participant activ la carnavalul minciunilor gogonate cu masca de adevăr cu privire la alimentație și sănătate. Am început să trag chiulul odată cu descoperirea adevarului despre lactate (a durat ani de zile ca să pot depăși pragul mental că “sunt sănătoase și sursa de calciu a organismului”).

Septembrie 2005

Septembrie 2005

Adevărul are trei stadii: ridiculizare, opoziție violentă si acceptare. Am trecut rând pe rând prin toate și experiența de validare practică m-a smerit și m-a învățat mai mult decât anii de documentări teoretice. Așa am început să văd limpede și apoi să demolez din jurul meu eșafodajul for profit, subtil utilizat de industrie și sistem pentru dinamitarea conștiinței și sănătății speciei umane.

***

Esențialul despre lactate, lapte praf și principalele categorii de alimente în alimentația și sănătatea copiilor, la conferința din noiembrie; stiința, Natura și practica personală. Să ne revedem cu bucurie! (Nu vom vorbi doar despre lactate sau doar despre alimentatie, ci si despre alte teme de interes pentru parinti. Postarea asta e primul episod al serialului despre conferinta.) Detalii și înscrieri aici: 29 noiembrie 2014, Hilton, București.

Schimbare de paradigma (criticii o numesc "extremism")

Detașare și o nouă paradigmă (criticii o numesc “extremism”), 2014

Avem și vom avea totdeauna libertatea interioară de alegere, dar zic și scriu: să fie exercitata in deplină cunoștință de cauză și în niciun caz sub imperiul fricii!
Vizualizări: 5.352

Distribuie: