“Vitamina L pentru părinți și copii” – Partea I – Cluj-Napoca 18 aprilie 2015

***

Vitamina L pentru părinţi şi copii – Partea I

Într-o societate care și-a pierdut umanitatea, inocența și simplitatea, toate evenimentele din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” sunt conversații de la inimă la inimă, care respectă Viața, Natura și perfecțiunea Creației. Ştiinţă, Natură şi peste 12 ani de practică, studiu si observatii personale ofera participantilor informații pentru ințelegerea simplă a organismului uman (trup – minte – suflet), a legilor sale de funcționare, a mecanismelor de îmbolnăvire și a posibilităților de însănătoșire.

Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică a publicului la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

***

***

În acest sens, Conferința “Vitamina L pentru părinți și copii”, este destinată parinților și viitorilor părinți (dar și bunicilor, îngrijitorilor și educatorilor) care sunt interesați și dispuși la o înțelegere a conceptelor și interdependențelor legate de sănătate și alimentație holistică. Conferința are două părți, Partea I și Partea a II-a, care sunt evenimente diferite:

  • Partea I este concentrată pe înțelegerea a ceea ce se întâmplă în și cu organismul uman: modul în care funcționarea, îmbolnăvirea sau însănătoșirea sunt influențate de principalele grupe de alimente, de obiceiurile de viață și de cele alimentare, de moștenirea genetică, dar și de procesele care au loc in organism pe parcursul diferitelor etape de viață.
  • Partea a II-a este concentrată pe dieta si relația copiilor cu alimentele și “otrăvurile alimentare” în diferitele etape de dezvoltare: sarcină, alăptare, diversificare, intrarea în colectivitate, deplasări în afara casei pe întreg parcursul copilăriei; modalități de organizare eficienta a timpului, spațiului și meniului zilnic in bucătărie; o parte amplă de aplicații practice, cu invitați speciali și dialog cu participanții.

Conferinţele contin multe informaţii noi şi relativ diferite faţă de ceea ce ştim sau faţă de ceea ce se vehiculează ca fiind “logica sistemului”. De aceea, chiar dacă aţi mai participat la una sau mai multe conferinţe, cu fiecare nouă participare descoperim împreună lucruri noi şi facem împreună paşi suplimentari, în siguranţă, spre adâncul cunoaşterii, pe cărerea numită Vindecare şi Sănătate Holistică.

Program sâmbăta, 18 aprilie 2015

09:00 – 09:30    Înregistrare participanți
09:30                   Deschiderea conferinței

09:45 – 11:00     Prelegere Cristela Georgescu
11:30 – 12:00     Pauza si gustare *)
12:00 – 13:00     Prelegere Cristela Georgescu

13:00 – 14:00     Pauza de pranz **)

14:00 – 15:30     Prelegere Cristela Georgescu
15:30 – 16:00     Pauza cu determinari gratuite de pH si TDS al apei ***)
16:00 – 16:45     Lansare carte: Simplu . Versuri hrănitoare (1)
16:45 – 17:00     Pauza și gustare *)
17:00 – 18:30     Dialog cu participanții și exercițiu final de grup
18:30                   Închiderea conferinței urmată de sesiune de autografe.

*) Gustarea include fructe și migdale. Pe toată durata conferinței va fi apă plata Devin.

**) Masa de prânz conține hrană sănatoasă, caldă și crudă; va fi servită individual (nu bufet), asa încât fiecare persoană să aibă prânzul asigurat.

***) Daca doriți să aflati aceste valori, aduceți mostre din apa pe care o folosiți la gătit și la baut.

Locație

Hotel Napoca, CLUJ NAPOCA

Sala de conferințe “Atena”
Str. Octavian Goga nr.1 – link Google Maps

 

Înscrieri

270 RON/persoană sau 440 RON/familie (pachet valabil doar pentru soţ şi soţie).

Membrii Asociației Parinte în Floreşti beneficiaza de conditii speciale de participare. Detalii pentru membri, exclusiv la Laura Baboș, Președinte: telefon 074 021 59 80 sau e-mail: contact@parinteinfloresti.ro.

Locuri ramase (9 aprilie): Locurile au fost ocupate, va multumim!

Înscrierile se fac până la data de 9 aprilie 2015 inclusiv, prin plata cu numerar sau prin transfer bancar (OP), ambele în contul:

IBANRO56 MILB 0000 0000 0437 2452
Beneficiar: Cristela Georgescu
Deschis la: Millenium Bank ROMÂNIA

Detalii legate de plată:

  • Rezervările: se fac prin înscriere și doar pentru persoana/persoanele menționate ca participanţi pe documentul de plată.
  • Accesul la conferință: se face după numele și prenumele participantului/participanților așa cum apare înscris pe documentul de plată. De aceea trebuie sa le includeți la “Detaliile plăţii”, mai ales dacă se face o plată colectivă sau dacă plata se face din alt cont decât al participantului. În aceste ultime două situaţii trimiteți un e-email la cosmina.descultu@yahoo.com şi enumeraţi numele participanților, deoarece nu toate sistemele de internet-banking preiau în întregime detaliile plăţilor.
  • Facturi: se emit pentru fiecare plată, la data înscrierii (data efectuării plății) şi vor fi distribuite în ziua conferinței, la înregistrare sau în oricare dintre cele două pauze. Organizatorul nu poartă răspunderea păstrării originalelor decât până la finalul conferinţei. Pentru plăţile colective se va emite factură colectivă.
  • Confirmarea suplimentară a înregistrării: se poate primi dacă solicitaţi acest lucru prin e-mail la cosmina.descultu@yahoo.com.

Detalii organizatorice:

  • Ora de începere a conferinţei: 09:30
  • Copyright: materialul prezentat, inclusiv muzica si fotografiile prezentate in cadrul conferintei, este protejat de drepturi de autor. Fotografierea materialelor prezentate, precum si înregistrarile audio/video se fac doar de către persoanele autorizate sau cu acordul autorului. Va multumim pentru intelegere.

Contact

Pentru mesaje, întrebări suplimentare sau clarificări puteți lua legătura cu:

Scurtă biografie

Cristela Georgescu este autorul Programului educaţional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”, dedicat sănătății naturale, nutriției holistice și vieții trăite simplu, din inimă, în armonie, echilibru și recunoștintă. Prin diversele forme de implementare în comunităţi, şcoli, grădiniţe, companii şi familii, Programul realizeaza o contributie in domeniul medicinei preventive, componentă esenţiala în menţinerea sănătăţii pe termen lung. Cristela este si autorul volumului Simplu.Versuri hranitoare şi co-autor al cărții Nu hrăni cancerul!” (proiect 100% caritabil).

Voluntar consacrat, Cristela sprijină prin acţiunile sale câteva proiecte sociale pentru copiii defavorizaţi, fundaţii şi asociaţii medicale care promoveaza şi folosesc medicina naturală şi integrativă, este fondator și contribuitor la inițiative si organizații locale si internaționale implicate în medicina preventivă, alimentatie naturală, drepturile părinţilor şi ale copiilor, etică şi educație.

Cristela Georgescu are studii universitare în economie și finanțe, studii postuniversitare în domeniul nutriţiei şi al sănătăţii holistice, peste 15 ani de carieră în banking și management executiv, coaching, public speaking şi voluntariat pentru educarea și formarea noii generații. Este căsătorită și are doi copii.

Mai multe despre Cristela Georgescu

 

Organizator

Naturalia

 Asociația Părinte în Florești

Sponsori

 

devin_logo

Devin

Samsara Foodhouse

dacia plant

Magazinul Bio Dacia Plant – Cora Cluj

devin_logo

Tomatina

Motherlove România

Motherlove România

 

Parteneri Media

 

 

Vizualizări: 5.477