Consultații Complete
Dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu

Corpul fizic are multe dureri. Suferința persoanei este mare, chiar dacă nu înțelege clar de unde vine. Medicina holistică are instrumente ce pot acționa cu blândețe și simultan pe înțelegere (minte), pe emoții și pe durerile corpului. Deși viața este simplă, trăirea vieții complică lucrurile. Și este nevoie de mai multe persoane și de mai multe experiențe să poată descâlci ghemul foarte complex al problemelor cu care se confruntă cineva.

Propunem un mod nou de a lucra cu oamenii și cu suferintele lor, prin combinarea experienței și a cunoașterii noastre și prin colaborarea dintre noi și clienti. Vă invităm să vă alăturați echipei noastre de lucru, în care re-deveniți voi înșivă. Întregi, compleți și autentici.

Consultațiile Complete sunt  un concept inovator de evaluare, de ghidare și de susținere a persoanelor care doresc implementarea unei strategii sustenabile și eficiente pentru viață sănătoasă. Acest concept holistic a rezultat în urma unei noi paradigme de sinergie profesională și umană, pe care un medic și un practician au îmbrățișat-o cu deschidere și pe care o propun tuturor celor aflați în călătoria regăsirii echilibrului fizic, energetic, intelectual și sufletesc.

Natura holistică a acestui tip de conversație înseamnă că fiecare persoană este considerată unică. Bio-individualitatea ei este luată în calcul atunci când se propune sau când se ajustează strategia personală de lucru.

Intenția sesiunilor
a. Definirea strategiei individuale de re-echilibrare fizică, sufletească și energetică
Identificarea remediilor (homeopate, gemoderivate, apicole, fitoterapice, florale Bach), terapiilor, procedurilor, practicilor și tehnicilor adecvate biologiei individuale, stării și nivelului energetic de moment așa încât, cu ajutorul lor, să poată fi restabilită energia interioară și puterea personală la nivelul care să îi permită fiecăruia asumarea responsabilității, încrederea în abilitatea corpului de auto-vindecare și de auto-regenare și mai ales continuarea autonomă (independentă) a procesului.
b. Împuternicire
A împuternici înseamnă a crea în fiecare persoană care solicită sprijin, premise pentru a deveni independentă. Altfel se cheamă doar ajutor, nu împuternicire.

Despre Dr. Sorina SOESCU
Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI.

Despre Cristela GEORGESCU
Expert wellness, autor, speaker și trainer holistic specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI.

Cum să vă pregătiți pentru sesiune
Întâlnirile au loc video, veți primi detalii personal.
Alocați pentru prima sesiune min 1.5 – max 2h, iar pentru următoarele sesiuni (de monitorizare, evaluare, clarificare și continuare a strategiei de lucru): 1h. Nu există un program prestabilit cu un număr fix de sesiuni necesare sau cu frecvență impusă. Recomandarea este ca sesiunile de control să aibă loc la 2-3 luni, fără să fie obligatoriu. Când sau dacă simțiți nevoia unei sesiuni mai devreme de termenul recomandat, solicitați o nouă întâlnire. Sunteți căpitanul, dețineți busola și știți bine când ea nu mai indică Nordul.

Profitați din plin!
Ar fi util să reflectați și să vă notați în avans problemele, întrebările concrete, provocările, preocupările și temele de interes personal pe care le doriți clarificate/rezolvate. Chestionarul de auto-evaluare este o modalitate eficientă de a economisi timp și e în avantajul Dvstră să îl completați cu rigoare, în tihnă, pe parcursul mai multor zile dacă este nevoie.

Ce include prima prima sesiune? A se citi cu atenție.
Întâlnire video, analiză detaliată a chestionarului de auto-evaluare, a stilului și preferințelor alimentare, examinare și evaluare medicală, anamneză dupa metoda homeopată, furnizarea de informații și de răspunsuri la toate întrebările concrete, provocările, preocupările și temele de interes personal cu privire la stilul de viață, calibrare pe specificul personal a tuturor soluțiilor identificate și propuse, Strategie Personală scrisă (include recomandări medicale doar din partea dr. Sorina Soescu, disciplină alimentară – DAR NU MENIU/REȚETE PERSONALIZATE, acestea sunt posibile ca serviciu separat și se discută în funcție de prima sesiune și de necesitatea reală – și informații despre stil de viață și susținere a corpului în scop educativ, susținere cu informații prin e-mail până la următoarea sesiune, doar dacă apare nevoia de ajustare  a protocolului de lucru propus.

Programări
Vă rugăm folosiți calendarul online, apăsați AICI.

Este în interesul Dumneavoastră ca înainte de a stabili o programare să citiți una sau toate cărțile de mai jos, pentru a înțelege strategia pe care o vom urma:
1. Sănătate 5D de dr. Sorina Soescu
2. Pur și simplu… vindecare de dr. Sorina Soescu
3. Să trăim sănătos fără toxine de dr. Robert Morse

Onorarii
Din 01.01.2021 onorariile devin purtătoare de TVA (20%).

SESIUNI INDIVIDUALE

ÎNCEPÂND CU 2021 SE ADAUGĂ TVA 20%. MULȚUMIM.

PRIMA SESIUNE SESIUNI DE CONTROL
ONORARIU DURATĂ ONORARIU DURATĂ
ADULT sau COPIL
360 EUR (incl. TVA) 90 min 180/240 EUR (incl. TVA) 60/90 min

SESIUNI DE FAMILIE

ÎNCEPÂND CU 2021 SE ADAUGĂ TVA 20%. MULȚUMIM.

PRIMA SESIUNE SESIUNI DE CONTROL
ONORARIU DURATĂ ONORARIU DURATĂ
2 PERSOANE
360 EUR/persoană (incl. TVA) 120 min 240 EUR (incl. TVA) max. 90 min
3 PERSOANE 120 min 420 EUR (incl. TVA) max. 120 min
4 PERSOANE 120 min 480 EUR (incl. TVA) max. 120 min

ONORARII SESIUNI EXCEPȚIONALE (EMAIL SAU VIDEO)

ÎNCEPÂND CU 2021 SE ADAUGĂ TVA 20%. MULȚUMIM.

180 EUR/oră (incl. TVA), pentru situații neprevăzute sau evoluții complexe, care necesită reevaluare înainte de termen a strategiei și a protocolului propus inițial.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.