Cum a fost la Oradea?

Motto: Lumina ta nu-și pierde din putere atunci când luminează și pentru cei din jur.

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Conferința de la Oradea, un eveniment unde am susținut pro bono prezentarea “Simplitatea ca esență a sănătății”, a fost pentru mine o surpriză neașteptată de la Moș Crăciun. Din toate punctele de vedere. Sunt recunoscătoare până la stele și înapoi pentru tot ce am primit.

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Mai bine de 150 de suflete din Oradea, Cluj, Satu Mare, Bistrita, București, dar o singură vibrație. Am discutat despre cum putem – trăind din inimă, acționând din suflet și acultând vocea discretă a intuiției – să avem sănătate prin propria putere și să învățăm alături de copiii noștri, emoționanta SIMPLITATE a vieții.

Asociația ProCariere a organizat totul ireproșabil, luni de zile, în cele mai mici detalii …

… și a ținut cont de toate exigențele mele – mulțumesc suflete frumoase, mâini truditoare și inimi răbdătoare, Teodora Duță, Ioana Druță, Ioana Samoilă și Simona Pașc!

MULTUMESC!

MULTUMESC!

Hotelul Double Tree by Hilton a fost gazda perfecta – mulțumesc pentru disponibilitatea și prezența ta discretă, draga Ana!

Sabin Mureșan, grădinar de suflete, a moderat lansarea cărții Simplu 2

… cu cântec și versuri spontane, premieră absolută, inclusiv pentru autor 🙂 și cu Semințe de Fericire. Ce revelație ai fost pentru mine, dragă Sabin …, mulțumesc!

Partenerii ne-au sprijinit cu încrederea și cu generozitatea lor – mulțumesc Obio.ro, Solaris, Federația Sanitas, Suppa Bar, Strop de Viu, RawBite, Better Food Better Life, Biovita, Mindful Soap, Casa Corpului Didactic Bihor, Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Mulțumirile mele alese merg către participanți, către cei care au fost dispuși să mă crediteze cu prezența, cu ascultarea și cu simțirea lor timp de 6 ore…

… mai ales către domnii care și-au susținut partenerele de viață, fie prin participarea ÎMPREUNĂ, fie prin îngrijirea copiilor acasă, pe durata conferinței …

… și mai ales către copii noștri puternici, care ne-au adus și ne-au permis să fim acolo și care au purificat energia spațiului și a timpului petrecut ÎMPREUNĂ.

De câte ori mă (re)găsesc la capitolul ”Bilanț”, nu-mi dă pace gândul: “Oare mi-a scăpat ceva?”…

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Sper că nu. Ah, desigur, mai sunt câteva amintiri dragi, dar ele sunt atât de personale, că am ales să le păstrez doar în comoara inimii mele, cu recunoștintă și cu iubire pentru toți aceia care mi le-au dăruit…

Foto Credits: Adrian Samoilă, Flavia Bocșan

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Mulțumim și noi! A fost frumos, cald sufletește și mă bucur tare mult că te-am întâlnit. Chiar dacă multe dintre lucruri le știam, le simțeam a fost minunat să ni le reamintești. am primit o nouă doză de încredere că se poate simplu și frumos, să trăim ÎMPREUNĂ, în armonie și iubire.
  Mulțumim! Sărbători frumoase și binecuvântate, pline de iubire!

  1. Amin! Multumesc voua, draga Diana. Desigur, lucrurile pe care le-am discutat exista deja in noi, nu e nevoie decat sa ne trezim reciproc pentru a ni le reaminti in permanenta. Sus sa avem inimile!

   cristela

 2. Draga Cristela,
  M-am bucurat enorm in momentul in care am aflat ca vei veni la Oradea, a fost un moment de acela “in sfârșit!” mai ales pentru ca am încercat sa ajung la o conferința de a ta anul acesta in București si anul trecut la Cluj, dar astrele nu s-au aranjat in așa fel încât sa se întâmple….toate la momentul lor, nu?
  Te-am descoperit in 2014 când eram însărcinată cu puiul meu, iar de atunci ești o sursa de inspirație si încredere continua, alături de alte suflete prețioase, care m-au ghidat spre a redescoperi naturalul, simplitatea si bunul simt in tot ceea ce ne înconjoară.
  Îți mulțumesc pentru tot efortul depus spre a ne tine informați si pentru ca iubești copiii acestei lumi.
  Mi-as fi dorit sa-ți spun toate acestea sâmbăta la conferința, dar puiul meu ma aștepta acasă așa încât am plecat înainte de a se fi terminat conferința.
  Îmi doresc sa ajung din nou la una din conferințele tale, mai ales ca am rămas fără autograf ? deși Simplu 2 este evident învăluită de energia ta.
  Îți doresc Sărbători luminate alături de cei dragi si multă putere pe mai departe ❤️

  1. Iubita Anca-Mihaela,
   Ma plec in fata acestor impartasiri si a copiilor acestei lumi, profesorii nostri de iubire neconditionata si de simplitate. In martie voi fi nu departe de Oradea, la Timisoara, unde speram sa reusim un eveniment aproape gratuit + lansare cu ingeri si cantec. Poate ne revedem, inclusiv cu copiii. Daca nu, lasam vremea sa-i vina… vremea. 🙂

   Cu pretuire, multumiri si Vitamina L, va doresc soare luminos si Craciun frumos! Si.. sus sa avem inimile!❤️

 3. De o mie de ori….Ai fost minunata!Te asteptam sa revii!Sarbatori binecuvantate!

  1. De doua mii de ani… suntem minunati… impreuna!
   Multumesc, draga mea Corina. Abia astept revederea cu teme noi si provocatoare.

   Sarbatori in pace si simplitate!

   cristela

 4. Draga Cristela, ma bucur ca anul viitor vei veni la Timisoara. De-abea astept! De cand te-am cunoscut, in acest minunat mediu virtual, m-ai atins in suflet suficient incat sa imi gasesc resurse incredibile (de altfel, atat de la indemana!) de a face mai bine, mai cu iubire, mai simplu, mai frumos, mai autentic, si mai ales sa fiu o mama asa cum imi doream (dar nu stiam ca imi doresc) sa fiu! De aceea, te rog, spune-mi unde as putea sa ma inscriu sau despre ce eveniment e vorba, ca sa nu il ratez!
  Pentru Elisa, micuta noastra profesoara in ale vietii, pana acum, budinca de orez ramane preferata, iar sefia in bucatarie o imparte cu lingura de lemn! Iti trimitem un zambet din toata inima!

  1. Draga mea Andreea,

   Multumesc pentru aceste cuvinte desprinse din inima si pentru increderea ta. Voi anunta aiic pe blog, al pagina evenimente si pe FB, conferinta si spectacolul pentru copii de lansare de carte.

   Deocamdata nu am inceput inscrierile, va avea loc sambata pe 4 martie si va fi organizat de partenerii de la Framaciile Holistice Minunea Naturii din Timisoara.

   Cu iubire, ii trimit un Luminel cu Vitamina L micutei Elisa si maine fac si eu o budinca de orez, sa stii! 🙂

   Soare luminos si Craciun frumos, iubitelor.

 5. A fost intradevar ceva ce nu putem explica doar in cuvinte, pentru ca a fost mai mult pentru suflete. Iubirea, in simplitatea ei, e cea mai frumoasa, traita si transmisa .
  Iti multumim pentru toata iubirea ta… am trait-o si promitem ca incercam si noi sa o transmitem mai departe copiilor, sotilor, familiilor , dar si prietenilor nostri.
  Te citesc de mult,am vibrat cu tine, dar abia dupa ce te-am intalnit in persoana, am reusit sa intregesc aceasta imagine pe care o aveam despre tine. Esti o persoana minunata si te rugam sa nu te opresti niciodata din ce faci.
  Tu esti un om dintre aceeia care poti schimba lumea.
  Te imbratisez cu drag.

  1. Draga mea Monica,

   Cu recunostinta si imi plec capul si multumesc pentru increderea si deschiderea cu care m-ati primit si cu care am creat impreuna clipe si amintiri vii, pentru mine cel putin… vesnice.

   Multumesc si pentru indemnul tau imputernicitor. Conteaza.

   Sus sa avem inimile! Cu Vitamina L,

   cristela

 6. Eu am ajuns acasa plutind pe norisori. De atunci tot incerc sa imi reamintesc senzatia si “cresc” de fiecare data. Mie personal, mi-ai atins toate punctele conflictuale si un simplu multumesc nu cred ca e de ajuns. Ma gandesc ca suntem toti diferiti dar avem aceleasi probleme si intrebari in viata. Am aplicat si sfatul acela cu biletelele de multumire sotiorului si nici nu iti imaginezi cat de minunat efect a avut. Esti un inger, ca sa vezi ca Dumnezeu prin oameni lucreaza ! Ma bucur ca te-am intalnit si esti exact asa cum scrii: blanda si sincera; si pe deasupra mai esti si “contagioasa”. De asta e bine sa mergi la conferinte, sa sadesti un pic (mai mult) de bunatate si inspiratie. Ma gandesc ca: ce senzatie buna trebuie sa ai tu cand auzi ca munca ta da roade si nu orice fel de roade, ci dinalea bune, abundente si bogate. Esti minunata si te iubim mult!

  1. Draga mea Andreea, multumesc pentru darul mesajului tau si pentru sinceritatea impartasirilor despre experienta cu sotul tau. Ma bucur pentru voi si pentru noi toti! Si eu va iubesc pe voi si pe Bunul Dumnezeu care a ales pentru mine aceasta misiune si care imi trimite mereu lumina si mesaje de iubire prin solii atat de gingase si surprinzatoare.

   Cu recunostinta si pretuire,

   cristela

Care este opinia ta?