Cum a fost la Oradea?

Vizualizări: 1.683

Motto: Lumina ta nu-și pierde din putere atunci când luminează și pentru cei din jur.

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Conferința de la Oradea, un eveniment unde am susținut pro bono prezentarea “Simplitatea ca esență a sănătății”, a fost pentru mine o surpriză neașteptată de la Moș Crăciun. Din toate punctele de vedere. Sunt recunoscătoare până la stele și înapoi pentru tot ce am primit.

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Mai bine de 150 de suflete din Oradea, Cluj, Satu Mare, Bistrita, București, dar o singură vibrație. Am discutat despre cum putem – trăind din inimă, acționând din suflet și acultând vocea discretă a intuiției – să avem sănătate prin propria putere și să învățăm alături de copiii noștri, emoționanta SIMPLITATE a vieții.

Asociația ProCariere a organizat totul ireproșabil, luni de zile, în cele mai mici detalii …

… și a ținut cont de toate exigențele mele – mulțumesc suflete frumoase, mâini truditoare și inimi răbdătoare, Teodora Duță, Ioana Druță, Ioana Samoilă și Simona Pașc!

MULTUMESC!

MULTUMESC!

Hotelul Double Tree by Hilton a fost gazda perfecta – mulțumesc pentru disponibilitatea și prezența ta discretă, draga Ana!

Sabin Mureșan, grădinar de suflete, a moderat lansarea cărții Simplu 2

… cu cântec și versuri spontane, premieră absolută, inclusiv pentru autor 🙂 și cu Semințe de Fericire. Ce revelație ai fost pentru mine, dragă Sabin …, mulțumesc!

Partenerii ne-au sprijinit cu încrederea și cu generozitatea lor – mulțumesc Obio.ro, Solaris, Federația Sanitas, Suppa Bar, Strop de Viu, RawBite, Better Food Better Life, Biovita, Mindful Soap, Casa Corpului Didactic Bihor, Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Mulțumirile mele alese merg către participanți, către cei care au fost dispuși să mă crediteze cu prezența, cu ascultarea și cu simțirea lor timp de 6 ore…

… mai ales către domnii care și-au susținut partenerele de viață, fie prin participarea ÎMPREUNĂ, fie prin îngrijirea copiilor acasă, pe durata conferinței …

… și mai ales către copii noștri puternici, care ne-au adus și ne-au permis să fim acolo și care au purificat energia spațiului și a timpului petrecut ÎMPREUNĂ.

De câte ori mă (re)găsesc la capitolul ”Bilanț”, nu-mi dă pace gândul: “Oare mi-a scăpat ceva?”…

© 2016 Cristela GEORGESCU

© 2016 Cristela GEORGESCU

Sper că nu. Ah, desigur, mai sunt câteva amintiri dragi, dar ele sunt atât de personale, că am ales să le păstrez doar în comoara inimii mele, cu recunoștintă și cu iubire pentru toți aceia care mi le-au dăruit…

Foto Credits: Adrian Samoilă, Flavia Bocșan
Vizualizări: 1.683

Distribuie: