Cum să ne descurcăm cu vampirii energetici? (Video)

Număr afişări : 1.120
Număr afişări : 1.120

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Se simte si se vede minunata energia ta din ultimele postari, draga mea! Mergem tot sus pe spirala, mai ales ca vine si sezonul ‘wholly days’ in ajutor!

  1. Oh, Luminel! Multumesc pentru energia ta atat de frumoasa si pentru surpriza care mi-a adus imensa bucurie! Imbratisari cu inima.

  2. V-am descoperit acum cateva minute, cand cautam informatii legate de diversificare si am ajuns si la acest articol. Ce incantare sa va ascult! Ce ma fac eu, in situatia in care soacra este un vampir energetic de care nu prea am cum sa fug? 🙏🏼

  3. Buna seara, multumesc. Raspunsul este chiar in filmare. Gand frumos! 🙂

 2. Esti f frumoasa Cristela 🙂

 3. Multumesc Cristela!
  Simt deseori ceea ce ai zis si tu, uit deseori cum si ce e benefic sa primesc, sa daruiesc,cum sa reactionez in anumite situatii si fac multe greseli. Iar aceste reamintiri (interventiile tale- daruri spirituale) sunt atat de bine venite incat ma umplu de bucurie si recunostinta ca existi si ca ne lasi si pe noi sa ne infruptam din intelepciunile tale.🙏

Care este opinia ta?