Daruri nepretuite

Vizualizări: 1.206

In acest an, sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, a fost o zi plina de surprize, emotie, bucurie si prietenie. De daruri fara pret.

Abia spre seara, dupa ce grupa mare si grupa mica, mancate, imbaiate si dragalite, au adormit linistit … m-am aruncat cu ultimele resurse in fata calculatorului si am citit mesajele de peste zi, pentru cei 2P :). Si m-am emotionat si mi -am dorit sa fi avut puterea sa raspund pe loc pe loc, atunci, in miez de noapte, in ciuda oboselii acumulate peste zi … Am mai citit odata, multumind Domnului ca ne-a daruit copii, ca ne-a daruit sansa sa aflam cum sa ii crestem sanatosi si ca mie mi-a daruit (si) prin acest blog, increderea si afectiunea unor suflete deschise, frumoase si sensibile. Voua, tuturor, fie ca ne-ati scris sau ca doar v-ati gandit la noi in aceasta zi, va MULTUMIM, MULTUMIM, MULTUMIM, de trei ori, ca doar suntem trei in echipa redactiei (eeeh, fireste ca tati e si el parte din clubul nostru, dar pe post de suporter :)).

Sa stiti ca ne-am pregatit la randul nostru sa va rasplatim prietenia, asa, dupa putinta fiecaruia 🙂 …

… Pavel cu hohote ghiduse de ras si flori de camp, de el culese …

 … Petru cu duiosie si zambet de bebic cu miros fin de laptic …

 … si mami cu o reteta vegetariana, pe cat de buna si usor de pregatit, pe atat de nutritiva

MUSACA DE LINTE   (de la 1 an in sus)

Si copiii au primit la randul lor daruri. Nepretuite: Sfanta Impartasanie si apoi o zi INTREAGA 🙂 de joaca cu “Ali”. Alina este partenera favorita de joaca a lui Pavel. Si pentru ca o vede foarte rar, in dar a venit in vizita la noi. Dar nu asaaaaa … oricum :), ca doar e un dar, nu? Si-a luat deci special concediu ca sa mergem la biserica si apoi sa se joace cu Pavel de dimineata pana seara. Si au facut impreuna tot felul de lucruri ” de oameni mari”, ca de exemplu Pavel a avut voie sa studieze si sa fotografieze singur, cu aparatul Alinei. “Uaaaaaaauuuu!”, il auzeam cum exclama incantat, savurand fiecare moment de incurajare din partea ei.

Pavel a mai primit in dar vizita lui Petru, la el in pat, la prima ora a diminetii. Va imaginati ca astfel de actiuni, la varsta lor, necesita inca atentie sporita si reflexe bine antrenate din partea mea :), asa incat – se intelege- nu ma incumet prea des. Iar atunci cand ma las induplecata, devine un eveniment special :), un dar, ca si acum. Cand vad stelutele din privirea lui albastra, zambetul de fericire si vocea dulce: “Mami, BEBE!!!”, imi promit ca data viitoare voi fi mai generoasa :).

Petru a primit in dar de la Pavel un pupic pe manuta si unul pe obrajor.

Iar pentru mine, simplul fapt ca am ajuns sa traiesc si sa scriu despre astfel de lucruri, sa ma semnez “Mama lui Petru si Pavel”, sunt daruri nepretuite …
Vizualizări: 1.206

Distribuie: