De vorbă cu Dr. Robert Morse, episodul 1 (Video tradus)

Împreună cu dr. Sorina SOESCU și dr. Robert MORSE - Cristela GEORGESCU, 2019

Împreună cu dr. Sorina SOESCU și dr. Robert MORSE – Cristela GEORGESCU, 2019

În octombrie 2019 am călătorit la Școla Internatională de Detoxificare a dr. Robert Morse (am scris un Jurnal de călătorie AICI). La finalul acestui stagiu am realizat împreună cu dr. Morse un material pentru comunitatea de părinți români. Este este complex și lung, așa că voi publica episoade.

Acest prim episod despre cum poți avea copii sănătoși pornește de la clișeul ”Bunicii și strămoșii noștri au mâncat de toate și au trăit”.

Vor urma episoade despre: substituție hormonală, lapte matern și cu ce îl putem înlocui în caz de forță majoră, demineralizarea dinților la copii, criza de vindecare în timpul procesului de regenerare celulară, mesajul dr. Morse pentru bunicii care țin morțiș să își impună voința asupra alimentației nepoților, mesajul dr. Morse pentru tați și multe alte ”mărunțisuri” printre temele astea mari.

Nu trebuie să fiți de acord, nici să credeți ceea ce veți asculta. Fiecare dintre voi este o conștiință în sine și, atâta vreme cât își permite să se manifeste în libertate, va ști ce e cel mai bine de făcut cu ceea ce primește.

Cu recunoștință pentru maestrii mei, dr. Sorina Soescu și dr. Robert Morse, care m-au călăuzit să înțeleg minunea numită organism uman și conexiunile din interiorul ei, cu smerenie față de viața care pulsează în noi, dedic acest material și tot efortul pentru realizarea și pentru publicarea lui, copiilor acestei lumi. Pentru nemurirea steluțelor din privirea lor.

 

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Cristela esti minunata!! Iti multumesc din suflet pentru ca ne oferi posibilitatea de a ne putea folosi de asemenea informatii pretioase! Am urmarit cu mare drag si interes primul episod si astept cu nerabdare sa le urmaresc si pe celelalte. Te imbratisez cu drag,

  1. Multumesc pentru interes si pentru aprecierile generoase, draga Marcela! Cu uriasa iubire si placere fac tot ce fac si ma bucur cand imi sunt deschise cai sa pot contribui la cantitatea de lumina si de iubire de pe pamant. Acest material este cu adevarat unul didactic. Imbratisari,

 2. Buna ziua si LA MULTI ANI! in 2020. La suflet mi-a mers acest interviu. Multumesc foarte mult! Astept si continuarea. Te imbratisez cu drag!

 3. Buna seara!LA MULTI ANI ! Minunat acest prim episod/filmulet.L-am “sorbit” dintr-o privire,si va multumesc pentru aceasta nobila si crestineasca preocupare de a imparatsi atat de multor oameni aceste invataturi,pe cat simple,pe atat de complexe in stiinta existentei noastre.Sunteti o persoana cu har in fata careia ma aplec in semn de mare si maxima recunostiinta!Va multumesc, pentru tot ,astept cu nerabdare urmatorul episod si de ce nu poate o carte “pur si simplu” cu acest dialog al respectatului Dr. ROBERT MORSE.Va multumesc!Cu mare respect ION PANDURU.

  1. Buna seara, LA MULTI ANI si Dvstra, domnule Panduru. Multumesc pentru generozitatea cuvintelor si pentru ca urmariti ceea ce public. Maine veti putea viziona al doilea episod. Cu pretuire, Cristela GEORGESCU

 4. Buna ziua Cristela,
  Multumesc din suflet pentru ceea ce ne oferi ca si informatie atat de pretioasa. Astept cu nerabdare si urmatoarele episoade. Multumesc!

 5. Multumim Cristela pentru ce faci! Si pentru ca impartasesti cu noi fara plata aceste adevaruri pe cat de simple pe atat de pretioase!

  1. Draga Monica,

   Multumesc si eu pentru apreciere. Banii sunt o energie care trebuie sa circule pentru a echilibra alte schimburi energetice. Uneori e nevoie de ei, alteori nu. Atata timp cat balanta noastra ramane mereu in echilibru, inseamna ca ceea ce se intampla este pentru binele tuturor celor implicati. Gand frumos, Cristela

 6. Multumesc din suflet pentru toata informatia pretioasa pe care o impartasiti cu noi si interviurile cu oameni/medici minunati, acest blog este un colt de lumina si de speranta!
  M-ar interesa parerea dvs in legatura cu un subiect (daca ati abordat deja tema si n-am gasit eu va rog sa ma iertati ca va risipesc timpul): importanta hranei din tara/zona geografica in care te-ai nascut. Foarte multi dintre noi traim strainatate, si am inteles ca si dvs., si ma gandesc ca ar fi bine sa stim despre acest lucru. Un medic homeopat mi-a spus la un moment dat ca e foarte important sa ne procuram alimente crescute in Romania pentru ca e vorba de o anumita informatie, specifica solului si mediului, care se regaseste si in informatia genetica a corpului nostru (pe principiul ”din pamant suntem…”) si pe care organismul n-o mai primeste daca este hranit numai cu alimente din alte tari, deci cu informatie diferita si asta il poate duce la modificari celulare ( si de aici cancere, boli autoimmune etc).
  Cu drag si cu multumire pentru ceea ce sunteti si ceea ce faceti! 🙂

Care este opinia ta?