Despre

Cristela Georgescu

„Adevărata bucurie în viață aceasta este: să fim folosiți în slujba unui țel pe care noi înșine să-l socotim peste măsură de însemnat. Să fim o forță a naturii și nu un jalnic ghemotoc egoist de lipsuri și nevoi, care se jeluiește că lumea-ntreagă nu se devotează îndeajuns propriei noastre fericiri. Eu unul sunt de părere că viața mea aparține comunității și, cât trăiesc, a face tot ce pot în slujba ei este pentru mine în același timp datorie și privilegiu. Cînd îmi va sosi ceasul, vreau să mor folosit până la capăt, căci iubirea mea e cu atât mai mare cu cât muncesc mai mult. De bucurat, mă bucur de viață așa cum mi-a fost dată. Viața nu este pentru mine o lumânărică iute stinsă; ci o măreață torță pe care deocamdată o țin strâns și vreau s-o fac să ardă cu o flacără cât mai strălucitoare înainte de-a o da mai departe generațiilor care vin.”
George Bernard Shaw,
Om și Supraom

Cristela Georgescu este speaker și coach specializat în sănătate holistică, nutriție integrativă, detoxifiere regenerativă și autorul programului educational “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană”dedicat familiilor, comunitatilor si firmelor, autor al cărții Diversificarea, pur și simplu cu prefață de dr. Sorina Soescu, al colecției de cărți ilustrate pentru familie Simplu.Versuri hrănitoare si co-autor al cărții „Nu hrăni cancerul!”  împreună cu prof. univ. dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu.

Are studii postuniversitare si acreditari profesionale de la Institute for Integrative Nutrition si Departamentul de Stat pentru Educatie din New York, prestigioasa Universitate Cornell (Catedra de Nutritie),  Centrul pentru Studii in Nutritie “Dr. T. Colin Campbell” și American Association for Drugless Practitioners din SUA. Este absolvent al programului de formare profesională și experimentare personală directă în domeniul detoxifierii regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, Scoala Sanatate 5D coordonată de Dr. Sorina Soescu și Scoala Internațională de Detoxifiere Dr. Robert Morse. Este membru al International Association for Health Coaches, al American Association for Drugless Practitioners, al organizatiei Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington DC, al Dr. Morse’s Herbal Health Club si al Clubului Dr. Soescu – ”Iubim Fructele”.

Voluntar consacrat, Cristela sprijină prin acţiunile sale câteva proiecte sociale pentru copiii defavorizaţi, fundaţii şi asociaţii medicale care promoveaza şi folosesc medicina naturală şi integrativă, este fondator si contribuitor la initiative, organizatii locale si internationale implicate in drepturile mamelor, medicina preventiva, nutritie naturala, constienta spirituala, alegeri informate, etica si educatie.

Cristela are studii universitare în economie și finanțe si peste 15 ani de carieră în banking, management executiv, public speaking si voluntariat in educatie pentru formarea noii generatii. Este casatorita si are doi copii.

Povestea mea

Gloria noastra poate dura o clipa sau mai mult, dar armonia interioara este pentru o viata. Pentru ce ne ostenim pe cararea Vindecarii, cautand lumina interioara, daca nu pentru a o raspandi in jur cu recunostinta si dragoste?

Studii

Cunostintele mele legate de alimentația naturala, plante, dezvoltare spirituala si creșterea copiilor robuști la minte, trup si suflet vin in primul rand din practica si abia apoi din diplome si certificate.

Interviurile mele

Una dintre marile realizari ale calatoriei numita “Vindecare” este ca am scapat de frica de “boala” sau de "imbolnavire”. Mai ales in ceea ce ii priveste pe copiii mei, Petru si Pavel. Cum?