Despre

BEST

Gloria noastra poate dura o clipa sau mai mult, dar armonia interioara este pentru o viata. Pentru ce ne ostenim pe cararea Vindecarii, cautand lumina interioara, daca nu pentru a o raspandi in jur cu recunostinta si dragoste?

Asta este experienta mea (30 min): apasati aici.

Acest site si toate evenimentele pe care le organizez reprezinta un “Multumesc!” si un “Te iubesc!”. Sunt o ofranda adusă copiilor nostri puternici, cei mai buni profesori pe care ii avem, dar si celor care m-au învăţat şi sprijinit pe acest drum, celor care m-au răsplătit cu răbdarea și buna lor credință în anii de “anonimat” și celor care în mod autentic au nevoie, vor, sunt dispuși și sunt pregatiti să primească.

Obiectivul, specializarea și activitatea mea este despre imputernicire prin cunoastere, intelegere si preventie. Ma adresez persoanelor interesate, dispuse si dornice să accepte că raspunsurile şi solutiile in orice domeniu se află în noi, nu în afara noastra si că suntem cauză si purtăm raspunderea lucrurilor care ni se întâmplă în viaţa. Nu am competenta si nici nu doresc sa stabilesc diagnostice și sa prescriu tratamente.

“A fi sănătos” înseamnă pentru mine altceva decât “a nu fi bolnav”. Inseamna sa ai un corp armonios, functional si adaptat la provocarile vietii, sa radiezi fericire si iubire, sa fii calm, linistit, fin observator, recunoscator si deschis spre cunoastere si spre creatie. In călătoria mea vindecătoare, in căutarea luminii interioare, m-am îndragostit de simplitate si am constatat cum cu adevarat, bogatia discretiei nu poate fi descoperita decat printr-o anumita asceza.

Una dintre marile realizari ale calatoriei numita “Vindecare” este ca am scapat de frica de “boala” sau de “imbolnavire”. Mai ales in ceea ce ii priveste pe copiii mei, Petru si Pavel. Cum?
1. Prin asumarea raspunderii pentru propria stare de boala sau de sanatate si pentru cea a copiilor mei
2. Prin cunoastere si intelegere unitara si simpla a modului in care functioneaza organismului uman, mintii si sufletul, dobandite cu ajutorul studiului si al practicii personale consecvente.

Cunostintele mele legate de alimentația naturala, plante, dezvoltare spirituala si creșterea copiilor robuști la minte, trup si suflet vin in primul rand din practica si abia apoi din diplome si certificate. Din experiența sfâșietoare a pierderii mamei din cauza unei boli al cărei nume a ajuns să ne fie frică să îl rostim – cancer, din experiența propriei vindecări prin alimentație, spiritualitate și naturopatie (atunci când medicina moderna ridica neputincioasă din umeri și dădea verdicte tragice despre numărul de ani pe care îi mai am de trăit), din experiența încercărilor prin care am trecut chiar și după ce am început reforma în stilul de viață, din experiența practicării cu hotarare a tot ce am văzut, am invățat și am primit de la medici care au demonstrat cu succes în domeniul nutriției, detoxifierii regenerative, naturopatiei și creșterii copiilor, dar si din experiența maternității responsabile si a unei relatii reformate, de profund respect si intensă comunicare cu fascinanta maşinărie numită organismul uman.

Dincolo de blog, am privilegiul sa impartasesc aceste experiente si sa vorbesc despre minunatele Daruri numite: Viata, Maternitate, Familie, Iubire, Organism Uman, Sanatate intr-o atmosfera speciala in cadrul conferintelor mele sau al evenimentelor la care sunt invitata ca speaker. Va astept de fiecare data la aceste intalniri cu energie pozitiva si cu Vitamina L, pentru copiii nostri si pentru nemurirea stelutelor din privirea lor.

“Viziunea ta devine clară doar atunci cand privești in inima ta. Cine privește în afară, visează. Cine privește în interior, se trezește.” (Carl Jung). Viata mea este pentru desavarsirea unor obiective care au stat ani buni de zile in categoria “Visuri pentru alta viata”. Ele includ sanatatea si trezirea spirituala. Ambele ma inspira si imi dau energie. E o binecuvantare sa te poti trezi in fiecare zi motivat de gandul ca ceea ce ai de facut de-a lungul zilei si pentru anii ce vor urma este expresia desavarsita a cine esti de fapt in adancul inimii si sufletului tau. Sa simti ca te alaturi celor care se straduiesc sa creeze o lume mai buna, ca pasesti pe o carare aliniata perfect la valorile tale personale, chiar daca e o carare mai putin umblata.

In semn de multumire pentru voi, pentru cei de la care am invatat, pentru toti copiii si pentru slava lui Dumnezeu.