Evenimentele 2015 in Romania – Cristela GEORGESCU

Vizualizări: 3.403

Intr-o societate care si-a pierdut umanitatea, inocenta si simplitatea, toate evenimentele din cadrul Programului Educational “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” sunt conversatii de la inima la inima, care respecta Viata, Natura si perfectiunea Creatiei.

Va invit la oricare dintre aceste evenimente, sa parcurgem impreuna, intr-o atmosfera speciala, drumul spre descoperirea luminii interioare. Noi insine suntem “cheia” spre a ne fi bine. Prin noi se intampla toate experientele, prin corp, prin minte, prin suflet. Doar prin noi putem accesa ce urmeaza dincolo: sanatate, Dumnezeu, pace, iubire, lumina … Asumarea acestei responsabilitatii este primul pas spre vindecarea individuala si colectiva. Cand unul se vindeca, toti ne vindecam – va astept cu drag, oriunde va fi sa fie in 2015!

***

Bucuresti – 27  februarie, vineri: Voluntariat la scoala si gradinita “Copil Dorit”.

***

Brasov – 21 martie, sambata (10:00 – 14:00):
Lansare carte Simplu.Versuri hranitoare, dialog cu cititorii si sesiune de autografe in cadrul Evenimentului dezbatere “Indraznesc pentru copilul meu!”, organizat de Asociatia Lion Mentor. Pe langa lansarea de carte si dialogul deschis, participantii la eveniment vor urmari proiectia noii versiuni a documentarului “Indraznesc sa alaptez!”, un ghid complet despre alaptare si substituentii laptelui matern si in cadrul caruia am expus si eu informatii si experiente despre alaptare, lapte praf, diversificare timpurie. De asemenea, participantii vor primi cadou un exemplar din cartea Simplu.Versuri hranitoare (1) si DVD-ul cu documentarul “Indraznesc sa nasc asa cum vreau!” si vor putea adresa pe larg intrebari despre nastere, alaptare, sanatate si alimentatie invitatilor: Ditta Depner, Mihaela Drilea, Irina Thiery si subsemnata.
Locatie: Centrul Cultural Reduta, Sala Reduta, Str. Apollonia Hirscher 8, Brașov
Detalii despre eveniment si inscrieri aici.

***

Cluj – 18 aprilie, sambata (09:30 – 18:30)
Conferinta “Vitamina L pentru parinti si copii” – Partea I
organizată în parteneriat cu Asociatia Parinte inFloreşti. Conferinţa este concentrată pe înțelegerea a ceea ce se întâmplă în și cu organismul uman: modul în care funcționarea, îmbolnăvirea sau însănătoșirea sunt influențate de principalele grupe de alimente, de obiceiurile de viață și de cele alimentare, de moștenirea genetică, dar și de procesele care au loc in organism pe parcursul diferitelor etape de viață. Fără o astfel de intelegere primară, simplă şi clară, discutiile despre preventie sau terapii naturale si prin dieta sunt incomplete si superficiale.
Detalii despre conferinta şi înscrieri, dar şi selectiuni video din timpul conferintei obtineţi apăsând acest link: Vitamina L pentru Ardeal, 18 aprilie 2015

***

Constanta – 2o mai, miercuri (17:30 – 20:30)
Dialogurile Cristelei (invitat Dr. Sorina Soescu,
Centrul Natura ): lansare carte Simplu.Versuri hranitoare, dialog cu cititorii pe teme de sanatate si alimentatie holistica si sesiune de autografe.
Locatie: Hotel Aurora, Mamaia
Eveniment cu intrare gratuita, pe baza de lista de inscrieri.
Fiecare carte achizionata in cadrul lansarii reprezinta o donatie catre proiectele sociale pentru copiii defavorizaţi si catre proiecte educative, fundaţii şi asociaţii medicale care promoveaza şi folosesc medicina naturală şi integrativă.
Inscrieri – ACTUALIZARE 12 februarie: toate locurile, inclusiv cele suplimentate s-au ocupat, va multumim pentru interes si sustinere!

***

Gura Râului, Marginimea Sibiului: 1o-17 august si 18-25 august
Tabara familiala de nutritie si sanatate naturala “Intoarcere la Simplitate”
organizata de mamicilasuperlativ.ro
Nou! Anul acesta voi lucra si cu copiii (peste 4 ani), in cadrul unui program educativ cu aplicatii practice, menit sa le “ascuta” simturile de detectivi in identificarea capcanelor alimentare si sa le insufle intelegere, siguranta si respect de sine pentru alegerile pe care le fac cand vine vorba de mancare.
Pentru parinti, atelierele teoretice vor fi organizate separat de atelierele de gatit si vor permite timp pentru impartasiri si experiente personale, intrebari, raspunsuri si dezbateri de grup. La cererea participantilor, in ambele serii voi dedica una dintre sesiuni intelegerii conceptului de detoxifiere prin dieta si prin terapii naturale. Aprofundarea acestui proces complex de mentinere sau redobandire a sanatatii, precum si aplicatiile practice legate de el fac obiectul unor evenimente planificate pentru 2016. (Consider ca fara o experienta personala de cel putin 2 ani in studiul si practica unei astfel de proces dinamic, informarea si indrumarile sunt incomplete, superficiale si nerelevante. Pe scurt – raman la stadiul de modă, de trend.)
Tematica detaliata si programarea atelierelor pentru adulti si copii va fi comunicata personal participantilor, dupa inchiderea inscrierilor.


Detalii, imagini si informatii logistice despre tabara
gasiti apasand acest link.
Inscrieri:
prin telefon 0748 210 397 sau 0724 037 626 (organizator Magda Dragan) sau email: mamicilasuperlativ@gmail.com

***

Bucuresti – Conferinta “Vitamina L pentru parinti si copii” – Partea a II-a SE REPROGRAMEAZA PENTRU 2016. Va cuprinde aplicatii practice si informatii despre dieta si relatia copiilor cu alimentele si “otravurile alimentare” in diferitele etape de dezvoltare: sarcina, alaptare, diversificare, intrarea in colectivitate, deplasari in afara casei pe intreg parcursul copilariei; modalitati de organizare eficienta a timpului, spatiului si meniului zilnic in bucatarie; o parte ampla de dialog cu invitatii speciali si participantii.

***

Conferinţele contin multe informaţii noi şi relativ diferite faţă de ceea ce ştim sau faţă de ceea ce se vehiculează ca fiind “logica sistemului”.  De aceea, chiar dacă aţi mai participat la una sau mai multe conferinţe, cu fiecare nouă participare descoperim împreună lucruri noi şi facem împreună paşi suplimentari, în siguranţă, spre adâncul cunoaşterii, pe cărerea numită Vindecare şi Sănătate Holistică.

Nota: Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” este informarea si împartăşirea experienţelor. Evenimentele nu au ca obiectiv şi nu se substituie consultaţiilor individuale de specialitate.
Vizualizări: 3.403

Distribuie: