“Pentru tine, copil iubit!” – Conferință despre Puterea lui Împreună. Cu participarea extraordinară a lui Lex van Someren

Stațiunea Mamaia ⁄ Romania

Numar afisari: 3.868
13 mai 2017
 • Data:
  13 mai 2017
 • Ora:
  10:00 - 18:30
 • Participare:
  315 RON (70 EUR)
 • Organizator:
  Cristela GEORGESCU
 • Locație:
  Del Mar - Hotel & Centru de Conferințe Sala Del Mar, Parter
  Stațiunea Mamaia ‚ Romania
 • Locuri:
  100
 • ESTE IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI PÂNĂ LA FINAL. NU este recomandată prezența copiilor, deoarece este important ca în timpul conferinței să vă concentrați 100% pe propria persoană atât Dumneavoastră, cât și cei din jur.

Formular de rezervare


individual (315 RON)
12345678910
numerar la OTP Banktransfer bancar
315 RONAm peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor în conformitate cu politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal implementată de CRISTELA GEORGESCU.

Nu există copil bolnav în familie sănătoasă
și
nu putem vorbi de sănătate completă atâta timp cât în lume există răni.

Cristela Georgescu

Această conferință este o continuarea călătoriei Seară pentru Inimă din ziua anterioară, 12 mai. Ca orice călătorie în străfundurile propriei ființe, poate declanșa trăiri interioare purtătoare de schimbare.

Prin conversații, muzică și dans, vom explora timp de 8 ore, puterea lui ”Împreună” în planul relațiilor, al familiei, al sănătății și al vindecării. Astfel ne vom putea reaminti și folosi această putere lăuntrică a conexiunii și a împuternicirii reciproce de câte ori viața ne va pune la încercare. Este important să participați până la final, conferința a fost pregătită cu responsabilitate ca un întreg ce nu poate avea efect pe bucăți.

Conferința constituie o experiență de o zi pentru toți cei care doresc să continue propria Călătorie de Vindecare, în cadrul viitoarelor seminarii,  ”Puterea lui Împreună” (2 zile).

Atât conferința, cât și seria de seminarii ce vor urma în grupuri restrânse și cu accent pe personalizarea experiențelor, se adresează celor interesați să experimenteze schimbarea și armonia familială, bucuria unei vieți trăite în libertate, mai presus de prejudecăți, așteptări, condiționări, temeri, obsesii și dificultăți care risipesc energia și care stresează până la epuizare.

Despre Lex van Someren

Invitatul special, muzician și artist internațional, prezent în premieră în România, va contribui prin muzică și prin mișcare împreună cu participanții, la a face din această călătorie una interactivă și un experiment de neuitat.

Din 2013, toata muzica pe care o folosesc la conferințe sau la înregistrări video este compusă de Lex, care mi-a cedat drepturile de autor pentru acest scop, în semn de susținere pentru lucrarea mea și de iubire pentru România.

Lex van Someren

Lex van Someren este compozitor și interpret de origine olandeză. Locuiește în Germania și susține concerte de muzică pentru inimă în Europa. Multe dintre lucrările sale sunt o expresie complet nouă, revigorantă și atrăgătoare, a unor străvechi cântări sacre culese din întreaga lume, trecute prin propriul suflet.

Muzica lui Lex creează un sentiment special de liniște sufletească și aduce relaxare atât corpului, cât și intelectului. Vocea lui acoperă 4 octave, atinge spații profunde din interiorul inimii și transformă sala de concerte într-un spațiu sacru. Multe dintre melodiile lui sunt interpretate în ”limba sufletului”, un set de sunete care reușesc să distragă atenția minții și să împuternicească ascultarea cu inima. Ascultați mai jos una dintre melodiile mele preferate, Letno, de pe albumul LOVE, compusă si interpretată de Lex în limbajul sufletului.

Dacă doriți, veți putea cumpăra CD-urile cu muzica din cadrul Serii pentru inimă (12 mai) și a Conferinței (13 mai) la prețuri speciale.

Cu Vitamina L,
Cristela GEORGESCU (citește AICI biografia)

 

Program

Programul începe și se termină la ora exactă, vă rugăm sosiți devreme. Întârzierile produc disconfort uriaș vorbitorilor și participanților aflați deja în sală. Veniți îmbrăcați și încălțați confortabil, pentru a vă putea mișca lejer în timpul exercițiilor.

9:30 – 10:00 Înregistrare participanți
10:00 – 11:30 Vindecare la toate nivelurile

 • Când trupul îmbolnăvește sufletul, când sufletul îmbolnăvește trupul
 • Legea universală cauză – efect
 • Când unul se vindecă, toți ne vindecăm
 • Pacea, esența vindecării
 • Drumul de la frică la iubire

11:30 – 12:00 Pauză (cafea, ceai, apă, fructe bio de la Tomatina și gustare integrală bio de la Solaris)

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

12:00 – 13:30 Principiul masculin – feminin în sănătate

 • Egalitatea dintre femei și bărbați
 • Rolul și atributele feminine
 • Rolul și atributele masculine
 • Femeile și masculinitatea
 • Barbații și feminitatea
 • Femeia perfectă, bărbatul perfect

13:30 – 14:30 Pauză (cafea, ceai, apă, gustare integrală bio vegană de restaurantul Poftă de Verde Constanța  și de la la Solaris – Belșug din Natură)

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

14:30 – 16:30  Puterea lui ”Împreună” în sănătatea personală și a familiei

 • Scopul unei relații
 • Iubirea ca marfă
 • Copilul interior și iubirea de sine
 • Reproșuri și simțăminte
 • Apropiere sau distanță?
 • Împuternicirea reciprocă

16:30 – 17:00 Pauză (cafea, ceai, apă, fructe bio de la Tomatina și gustare integrală bio de la Solaris)

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

Gustare de la Conferința din Timișoara, ©2017 Cristela GEORGESCU

17:00 – 18:30 Pentru tine, copil iubit!
(Nu există bine mai mare pe care îl putem face copiilor noștri, decât acela de a pune în ordine și pace relația noastră cu părinții copilăriei.)

 • Părinții copilăriei noastre
 • Mama și copilul
 • Timpul nu vindecă răni
 • Suferința și autoritatea părinților
 • Copiii noștri nu sunt ai noștri
 • Binecuvântarea părinților: poarta spre libertate și abundență în toate planurile

***

Cum plătesc?

 • Veți primi automat instrucțiuni de plată (numerar, transfer bancar sau PayPal), după transmiterea Formularului de Rezervare. Pentru a vă asigura locul, achitați cât mai repede după primirea instrucțiunilor.
 • Doar locurile achitate sunt rezervate ferm.
 • În situația în care sunt mai multe rezervări decât locuri disponibile, prioritate au cei care deja au achitat.

Anularea participării

 • Înscrierea se consideră a fi efectuată doar în cazul achitării integrale și la timp a sumei de participare (în limita locurilor disponibile). Aceasta sumă este destinată acoperirii angajamentelor contractuale fixe în legătură cu organizarea și este în consecință nerambursabilă. 
 • Anularea înscrierii se poate face cel mai târziu pe 5 mai 2017. În această situație, suma deja achitată poate fi redirecționată către o altă persoană. Transmiteți în acest caz numele noului participant la events@cristelageorgescu.ro.
 • În situația anulării înscrierii după 5 mai 2017 sau a neprezentării la eveniment, suma deja achitată este nerambursabilă.

Cazare

Persoanele care nu locuiesc în Constanța și care doresc să participe la ambele evenimente (conferința de pe 13 mai și Seara pentru inimă de pe 12 mai cu Prof. Pavel Chirila si concert solo Lex van Someren) pot rezerva camere la tarif de cazare preferențial, la partenerul principal, Hotel Aurora din Mamaia. 80RON/noapte camera dubla si 70RON/noapte camera single, fără mic dejun Rezervările se fac prin email la: rezervari@hotelaurora.romenționați în momentul rezervării ”Pentru conferință Cristela Georgescu”.

Copii

Copiii și starea lor de bine sunt motivația întregii mele activitați. Conferința este dedicată copiilor, dar NU este pentru copii. Recomandarea mea este să NU participați cu copiii, pentru a va putea concentra întreaga atenție, în fiecare moment, pe lucrul din timpul conferinței.

Pentru parteneriate, întrebări suplimentare sau clarificări puteți lua legătura cu:

Notă

Obiectivul evenimentelor organizate de Cristela Georgescu este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică a publicului la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.

Parteneri de suflet

Am dorit să ofer participanților posibilitatea de a testa si beneficia la preț special de produsele valoroase ale partenerilor mei de suflet, produse pe care le folosesc de ani de zile în familia mea. Astfel, în cadrul conferinței, vor putea fi achiziționate diverse minuni pentru trup, suflet și intelect. Partenerii mei NU sunt sponsori, ci prieteni iubitori de tot ce aduce sănătate familiei și naturii. Ei nu au plătit pentru ca eu să le fac reclamă, ci au contribuit cu resursele disponibile la realizarea calitativă a unui eveniment pentru comunitate.
Numar afisari: 3.868

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

 1. Buna ziua!
  Doresc sa rezerv doua bilete, la Conferinta din 13 mai, tinuta de Cristela la Constanta.
  Multumesc.

  1. Draga Liliana, multumesc mult. In curand voi posta formularul de inregistrare si te voi ruga sa te inscrii. VA fi o conferinta absolut speciala si ma bucur ca doresti sa participi. Este ultima mea conferinta in afara Bucurestiului. Cu drag,

   cristela

 2. Deci noi astia din Constanta sintem capat de linie ! Adica aduci tot trenul de experiente la noi. Abia astept !

 3. Buna seara! Pe 13 mai avem posibilitatea sa cumparam Simplu2? Astept cu nerabdare conferinta…. O seara frumoasa!

  1. Multumesc, draga Elena pentru interes. Desigur, la conferinte intotdeauna la pretul promotional de 45RON.

   Cu mult drag,

   cristela

 4. Buna ziua! In legatura cu participarea la conferinta din Mamaia, daca cumva ai postat formularul de inregistrare poti te rog sa ma indrumi pentru ca eu nu il gasesc.
  Felicitari pentru blog si pentru experientele impartasite cu noi, esti un exemplu “asa da”.
  O primavara plina de voiosie!

  1. Draga Maria, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru interes! Nu l-am postat, inregistrarile se vor deschide cel tarziu pe 14 martie. Momentan, doar seara de vineri este deschisa la inregistrari.

   Cu pretuire,

   cristela

 5. La multi ani tie, mama si femeie!
  Am reusit ieri sa intru in posesia Simplu2, felicitari pentru carte si asa un tata. Astazi pe langa un gand frumos pe care ti-l trimit, te rog ca de la o mama la alta daca nu e prea mult sa-mi scri cum as putea sa fac un detox corect in alaptare, am o fetita de 7 luni iar eu simt ca-mi pierd puterile, nu am o alimentatie sanatoasa si constient in fuga de multe ori iau cele mai proaste decizii alimentare. Sunt constienta ca
  pentru a elimina toxinele trebuie sa introduc anumite fructe şi legume dar nu stiu exact care si simt ca-mi trebuie un start curat, o planseta noua pentru un desen frumos.

  O primavara cu voiosie!

  1. Draga mea MAria, m-as bucura sa fie asa simplu un detox, incat sa il putem acoperi intr-un simplu mesaj pe blog. Daca esti cu adevarat interesata de asa ceva, atunci te anunt ca trebuie sa te instruiesti bine, altfel te poti speria si tu, si cei din jurul tau de orice firava manifestare de detox, neinteleasa. Iti recomand sa te inscrii si sa parcurgi pas cu pas etapele de la Scoala de Sanatate 5D, coordonata si creata de Dr. Sorina Soescu, aici: http://www.centrulnatura.ro/scoala-sanatate-5d/

   Eu am scris despre asta: https://cristelageorgescu.ro/nota/este-permisa-detoxifierea-in-timpul-alaptarii/

   Cu drag,

   cristela

 6. OF Cristela…te asteptam la Iasi…

  1. Cristina draga, multumesc tare mult… Asa cum am scris si in prezentarea conferintei, am căutat cu entuziasm, bunăvoință și curaj, soluții eficiente pentru a ajunge în cât mai multe localități din țară, nu doar în București. Dar experiența practică directă ne-a demonstrat tuturor celor implicați, că deocamdată e nevoie să fim cuminți. Proiectele in afara Bucurestiului presupun un consum energetic urias (i-as spune RISIPA!) de toate tipurile, risipa la care si corpul meu (dar si al copiilor mei, care sunt prelungirea mea energetica) protesteaza continuu. E momentul sa il ascult pe Maria Sa, Corpul Meu si pe Înaltimea Sa, Inima mea si pe Frățiile lor, cei 2P, Pavel si Petru.

   Cu iubire,

   cristela

 7. Draga Cristela, vin la mare! 🙂
  Abia astept! Mare bucurie pe mine… Iti multumesc pentru ocazia asta!
  (Ambele evenimente sunt in Mamaia, in aceeasi locatie?)

  1. Oh, draga mea, si mai mare bucuria pe mine! Te astept cu drag. Ambele in aceeasi locatie – sa fie SIMPLU 🙂

   Cu iubire,

   cristela

Care este opinia ta?