Seară pentru Inimă (cu invitați speciali)

Stațiunea Mamaia ⁄ Romania

Număr afişări : 3.874
12 mai 2017
 • Data:
  12 mai 2017
 • Ora:
  17:00 - 20:45
 • Participare:
  60 ron
 • Organizator:
  Cristela GEORGESCU
 • Locație:
  Hotel Del Mar Sala Del Mar, Parter
  Stațiunea Mamaia ‚ Romania
 • Locuri:
  140
 • Suntem nevoiți să solicităm taxa de înscriere nereturnabilă. Evenimentele pe care le-am organizat cu intrare gratuită și cu număr limitat de locuri, ne-au oferit experiențe pe care nu le mai putem gestiona: numeroase persoane care au rezervat și au confirmat, nu s-au prezentat în ziua evenimentului și au eliminat atât posibilitatea participării altor persoane de pe lista de așteptare, cât și energia financiară, fizică și sufletească investită de noi în evenimentul respectiv. Mulțumim pentru înțelegere.

Formular de rezervare


individual (60 RON)
12345678910
numerar la OTP Banktransfer bancar
60 RONAm peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor în conformitate cu politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal implementată de CRISTELA GEORGESCU.

Cuvinte ziditoare, versuri hrănitoare
și
muzică vindecătoare

pavel chirila - eu - lex

Această seară specială este încălzirea inimilor noastre pentru evenimentul de a doua zi, Conferința extraordinară ”Pentru tine, copil iubit!” (dacă doriți să participați și pe 13 mai la conferință, rezervați acum un loc, apăsând AICI).

Vindecarea în conceptul de medicină creștină, lansarea cărtii pentru familii – Simplu2 (detalii despre ea AICI), a CD-ului cu povestirea muzicală ”Îngeri și Cântec”, bazată pe mesajele si cântecele din Simplu2 și a CD-ului ”Copil iubit” cu texte de reconciliere între părinți și copii și cu muzică în interpretarea lui Lex van Someren și a Cristelei Georgescu sunt pretextul acestei seri dedicate inimii.

În timpul pauzei sau la final, cartea Simplu 2, cărțile despre prevenirea cancerului semnate de Prof. Dr. Pavel Chirilă (destinate proiectului Clinica Nera), CD-urile nou lansate și muzica lui Lex van Someren, vor putea fi toate cumpărate la preț special.

Prof. Dr. Pavel Chirilă este promotor al conceptului de medicină creștină, medic primar de boli interne, doctor în ştiinţe medicale, șef al catedrei de Bioetică și prodecan al Facultăţii de Teologie din Craiova, autor a zeci de lucrări pe teme de medicină naturistă, homeopatie, medicină creștină și stil de viață sănătos. A construit cu discreție și sacrificiu spitalul creştin Christiana, şcoala postliceală sanitară omonimă, editura cu acelaşi nume, centrul medical “Naturalia” in Voluntari (Ilfov) bazat pe tratamente naturiste si fitoterapeutice, Centrul de îngrijiri paliative “Sf. Irina” pentru bolnavii de cancer în fază terminală și – în curs de derulare – Clinica Nera, primul centru de recuperare oncologică. A fondat o mânăstire de maici în Pipera, o alta la Slatina Nera și o biserică în Voluntari.

Lex van Someren este compozitor și interpret de origine olandeză. Locuiește în Germania și susține în Europa concerte de muzică pentru inimă. Muzica lui creează un sentiment special de liniște sufletească și aduce relaxare atât corpului, cât și intelectului. Vocea lui Lex acoperă 4 octave, atinge spații profunde din interiorul inimii și transformă sala de concerte într-un spațiu sacru. Multe dintre melodiile lui sunt interpretate în ”limba sufletului”, un set de sunete care reușesc să distragă atenția minții și să împuternicească ascultarea cu inima. Din 2013, muzica folosită în cadrul evenimentelor și filmărilor Cristelei aparține lui Lex și a fost pusă la dispoziție gratuit, în semn de susținere.

Program

Programul începe și se termină la ora exactă, vă rugăm sosiți devreme. Întârzierile produc disconfort uriaș vorbitorilor, interpreților și participanților deja aflați în sală.

În cadrul evenimentul cartea Simplu2 + cele două CD-uri în premieră, precum și muzica lui Lex van Someren vor putea fi achiziționate la preț special.

16:30 – 17:00 Înregistrare participanți
17:00 – 17:30
Inima din perspectiva biblică (Prof. Dr. Pavel Chirilă)
17:30 – 18:00
Solo concert pentru inimă I (Lex van Someren)
18:00 – 18:30
Pauză
18:30 – 19:10
Picurel de Vitamina L (Cristela Georgescu)
19:10 – 19:40
Întrebări și răspunsuri pentru invitați
19:40 – 20:15
Solo concert pentru inimă II (Lex van Someren)
20:15 – 20:45
Sesiune de autografe

Informații importante despre rezervări

 • Copiii nu plătesc bilet, indiferent de vârstă. Dacă este nevoie de scaun pentru ei, menționați în Formularul de Rezervare.
 • Rezervarea este valabilă și intră în vigoare doar după ce a fost achitată și încasată taxa de înscriere, în limita locurilor disponibile.
 • Rezervările se fac în ordinea achitării, nu în ordinea transmiterii formularelor de înscriere.
 • Taxa de participare este destinată acoperirii cheltuielor de organizare nereturnabile și este în consecință nereturnabilă. Efectuarea plății reprezintă acceptul Dvstră asura acestui aspect.
 • Locul rezervat și achitat nereturnabil, poate fi transferat altei persoane. Transmiteți numele noului participant la events@cristelageorgescu.ro

Cazare

Persoanele care nu locuiesc în Constanța și care doresc să participe și la conferința de a doua zi, ”Pentru tine, copil iubit!” – cu participarea extraordinară a lui Lex van Someren, pot rezerva camere, dacă vor, la partenerul principal, Hotel Aurora din Mamaia. La acest hotel, participanții la conferință beneficiaza de tarif de cazare preferențial, 80RON/cameră dublă/zi și 70RON/cameră single/zi, fără mic dejun. Rezervări prin email la: rezervari@hotelaurora.romenționați în momentul rezervării ”Pentru conferință Cristela Georgescu”.

Copii

Această întâlnire NU este un eveniment pentru copii, dar copiii pot participa, dacă veți considera că nu se pliticsesc. Vă rog însă, din perspectiva mea de mamă, să țineți cont de urmatoarele:

 • Copiii trebuie să petreacă minim 3 ore într-un spațiu închis, în care NU au posibilitate de mișcare și de manifestare vocală.
 • Intrarea este gratuită indiferent de vârstă, vă rugăm mentionați pe Formularul de Rezervare dacă au nevoie de scaun suplimentar.

Contact

Pentru mesaje, întrebări suplimentare sau clarificări puteți lua legătura cu Cosmina Desculţu, Coordonatorul tuturor evenimentelor Cristelei, prin e-mail.

Eveniment organizat cu sprijinul

Hotel Aurora Mamaia
asociatia saladin agiacai

 

Număr afişări : 3.874

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Pe când și in București un asemenea eveniment .

  1. Multumesc pentru intrebare, Elena. Nu stiu sa spun. Intr-adevar, participarea unui muzician international intr-un astfel de context, nu e un lucru care se intampla in mod obisnuit sau regulat, de aceea incurajez sa fie folosita fiecare ocazie. Cu drag

Care este opinia ta?