Seminar călătorie “Esența Sufletului”

Numar afisari: 349
19 sep 2019 21 sep 2019
  • Data:
    19 septembrie 2019 – 21 septembrie 2019
  • Locuri:
    25

Pentru maxim 25 participanți care se înscriu ferm până pe 30 aprilie.

O călătorie interioară spre Acasa Inimii ghidată de Cristela Georgescu și Lex van Someren.

Scopul seminarului călătorie este de a înlesni emoții, nu de a preda sau de a înțelege la nivel intelectual. Uneori intelectualizarea unor aspecte ne împiedică să le simțim și să le vindecăm. Mergem pe principiul: ”Întâi vindecă, iar abia apoi studiază”.

Nu este o conferință sau un seminar cu predare, cu alte cuvinte nu vor fi prelegeri, nu se predă teorie și nu se stă pe scaun pentru a lua notițe. Vom ”munci” cu toții să creăm un spațiu pentru vindecare individuală și colectivă, o ”cultură” care să ne îngăduie să ne concentrăm pe noi și să vedem prin ochii recunoștinței și ai iubirii tot ce se întâmplă.

Participarea la seminar tebuie să fie dicatată doar de un impuls generat de o profundă și clară motivație interioară. De aceea pentru această întâlnire nu vor fi acțiuni de ”atragere” sau de motivare materială. Întâlnirea este pentru persoane care sunt hotărâte și motivate interior să iasă din starea de suferință, să pună capăt trădării de sine, să își revendice puterea și să își îndeplinească menirea.

Toate detaliile și întrebările pot fi solicitate aici: contact@cristelageorgescu.ro

Numar afisari: 349
Care este opinia ta?