Fracturi, cancer și produse lactate (studiu februarie 2020)

Vizualizări: 0

Publicația medicală New England Journal of Medicine spune că produsele lactate nu sunt necesare și ar putea dăuna sănătății. (Buletin infomativ Breaking Medical News din 18 februarie 2020, vezi referințe)

”Cercetătorii de la Harvard au evaluat dovezile existente despre consumul de lactate și impactul acestora asupra sănătății, inclusiv asupra creșterii și dezvoltării, riscului de apariție a cancerului, sănătate a oaselor, greutate corporală. Ei au concluzionat că un consum crescut de lactate (și în societatea modernă ESTE nu doar crescut, ci EXAGERAT – n.tr.) nu protejează adulții de fracturi, ci poate crește riscul de fracturi osoase, cancer al prostatei și cancer al endometrului.

Dovezile nu susțin o creștere a recomandărilor zilnice pentru produsele lactate.”

Există multe ciori vopsite în (halat) alb, cumpărate de industria alimentară, care ne bat la cap să (ne) îndopăm (pe noi sau) copiii cu lactate. Uneori sub pretextul că au calciu, care face bine. Ca și când odată ingerat, calciul ajunge singur acolo unde e nevoie de el. Fără tiroidă și paratiroide care funcționează optim, îndoparea cu calciu face mai mult rău decât bine.

Voi publica interviul medicului specialist (chirurgie oncologica a sânului), cel care a operat-o pe Angelina Jolie și care povestește că la medicină nu a studiat (și nu se studiază) nicio clipă nutriție și abia după ce a ințeles că pacienții săi nu au nicio șansă fără disciplină alimentară (în care NU AU CE CĂUTA LACTATELE) și s-a apucat să scrie o carte și să caute dovezi științifice, a descoperit cât de măsluite sunt rezultate studiilor științifice, așa încât să servească intereselor financiare ale industriei.

Până una alta, oamenii ăștia de la Harvard zic și ei o vorbă. Care nu e o noutate, oricum. Că lactatele fac rău, nu bine.

Știu că există persoane care stau în fața piramidelor din Egipt și tot nu vor să le recunoască existența. Dar există și oamenii care au curajul să creadă incredibilul, să vadă invizibilul și să primească drept răsplată … posibilul imposibilului! <3
Vizualizări: 0

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Buna ziua,
  Am incercat sa gasesc in studiu despre ce fel de lactate este vorba : pasteurizate sau crude. Abia recent SUA au inceput sa foloseasca lactatele crude si grass-fed. Daca alegem sa consumam lactatele atunci sa fie mai putin cantitativ si mai mult calitativ (ex:in iaurt/chefir sa fie prezente doar laptele crud si bacteriile). Plusul este ca atunci cind mincam orice mai nutritiv este mai satios si in final ajungem la acelas pret fara a ne plinge ca este scump.

  1. (…) Comentariu nepublicat inca.
   Observatii din partea proprietarului acestui site: Comentariul contine acuzatii care vor primi raspuns si care vor fi publicate doar dupa ce le veti dovedi factual si doar dupa ce le veti insoti cu identitatea si cu profesia Dvstra reala.

 2. Buna ziua.
  Probabil cea mai buna dovada pentru a confirma cele scrise,este un “pacient” care a testat cele de mai sus.Eu am psoriazis,care,pe perioada postului(adica fara niciun produs de origine animală),se vindeca.Cum reiau consumul lor,imi reapare si chiar se extinde foarte repede Insa m.am hotarat sa reduc cat mai mult,momentan,consumul lor,apoi,cu mila Domnului vou reusi sa nu le mai consum deloc.Multumesc frumos.

  1. Multumesc pentru comentariu. Sunt un pacient vindecat de psoriazis, am experimentat ceea ce povestiti, deci va inteleg si va incurajez sa continuati. Gand bun, Cristela GEORGESCU

  2. Mi-as dori sa va pot urma sfaturile mai mult,insa imi este un pic greu,tinand cont ca am pe langa mine inca 5 suflete mai mici si unu mare(sotul).Cele 5 sufletele sunt de 17,12,6,4 ani si 8luni cel mic.Imi este un pic mai dificil sa ii fac sa constietizeze ca trebuie sa ne hranim sanatos.Cea mai mare sansa de reusita este cu cel mic 😂.Va mulțumesc din sufletul pentru toate sfaturile postate.Doamne ajuta!

  3. Va inteleg, este totul asa cum trebuie sa fie. Fiti cu inima buna. Va imbratisez, Cristela GEORGESCU

Care este opinia ta?