“Indraznesc pentru copilul meu!” – Brasov, 21 martie 2015

Vizualizări: 5.047

De cele mai multe ori incapatanarea mintii nu trece nici cu argumente logice, nici cu “Hai ca se poate!”, nici cu observarea modelelor de succes, nici cu auto-invalidare si nici cu auto-pedepsire. Trece cu suferinta experientei directe, acea suferinta cauzata de experimentarea fixatiilor mentale pe care le avem si care ne sunt impuse de sistemul in care ne-am nascut si a carui logica ne-am asumat-o treptat si inconstient ca fiind a noastra…

Ca mama am facut parte pe rand din ambele tabere: am suplimentat, respectiv am alaptat exclusiv. Am trecut prin iadul deznadejdii si prin Raiul biruintei. Am primit lectii exceptionale pentru viata si pentru profesia mea.

i breastfeed

Am filmat de Martisor impreuna cu Irina Thiery de la casa de productie Lion Productions pentru documentarul “Pasi spre constientizare”, un ghid complet despre alaptare, despre laptele matern si despre “substituentii” lui. Vorbesc cu Vitamina L pe post de martisor, vorbesc – ca mama si ca profesionist – despre lucruri pe care nu stiam ca nu le stiam.

Proiectia filmului va avea loc in premiera la Brasov, pe 21 martie, in cadrul evenimentului dezbatere “Indraznesc pentru copilul meu!” organizat de Lion Mentor Asociation la Centrul cultural Reduta, Sala Reduta,  str. Apollonia Hirscher 8. Timp de patru ore voi fi prezenta alaturi de Mihaela Drilea, Ditta Depner si Irina Thiery (multumesc pentru invitatie, inspiratie si munca voastra!) sa urmarim noua versiune a documentarului, sa lansez volumul Simplu si sa raspundem intrebarilor legate de nastere, alaptare, alimentatie si sanatate holistica. Toti participantii vor primi cadou DVD-ul “Indraznesc sa nasc asa cum vreau!” (primul documentar romanesc despre nastere) si cartea mea, Simplu.Versuri hranitoare (1). Va astept sa povestim, sa descoperim, sa cream stari, sa radem si sa plangem impreuna in fata Darului pe care l-am primit: Viata.

Adevarul nu poate fi aparat decat daca este rostit in iubire. Ca alaptati sau nu, ca ati alaptat sau nu, ca aveti convingeri despre alaptare sau nu, va astept – mai bine sa ne unim, decat in tabere sa ne impartim!

Inscrieri si detalii la Asociatia Lion Mentor: aici

Pentru copiii nostri si pentru nemurirea stelutelor din privirea lor,

cristela
Vizualizări: 5.047

Distribuie: