Interviu pentru emisiunea SANO (Video)

Vizualizări: 12.648

Saptamana trecuta am fost in Bucuresti. Am sustinut un seminar despre greutatea ideala si mancare energizanta. In Bucuresti pe 8 martie era cam asa: in calendar – primavara, afara – … toamna. In ianuarie, cand a fost conferina de la Hilton, in calendar era iarna, afara era … primavara. Semn ca nu mai e loc de ridicat din sprancene cand vine vorba de schimbari climatice. Si nici de ceea ce le determina, inclusiv ce se afla in varful furculitei noastre.

Filmarea pe care o public n-are legatura cu primavara, ci cu toamna, cu vremea de saptamana trecuta, adica :). A fost facuta in octombrie 2013, imediat dupa Conferinta de la Brasov, pentru emisiunea SANO. Nu am dorit filmare in timpul conferintei si de asta in interviu apar doar cateva secventele de la finalul sesiunii de intrebari si raspunsuri care a incheiat ziua.

In interviu am fost intrebata despre imunitate (de sezon), despre celebrul ulei de urechi, despre hidratare, somn, timp in aer liber, despre fular :), despre cand si cum scoatem noii nascuti afara, despre ce inseamna sanatate holistica si nutritie holistica, despre medicamente si medicina moderna in afectiunile obisnuite, despre legatura dintre suflet si imunitate, despre vindecare si tratament, despre ghidul de preventie “Nu hrani cancerul!”. Si-am povestit putin si despre cele doua proiecte, Clinica Nera, a Dr. Pavel Chirila si Clinica “Dr. Doru Laza”.

Daca aveti 40 de minute de investit:

Si-apoi ne-om revedea in curand pe blog cu noutati primavaratice! 🙂
Vizualizări: 12.648

Distribuie: