Mesaj organizatoric

Vizualizări: 979

Blogul a crescut, la fel si cantitatea si complexitatea mesajelor de la voi. Insa nici cei 2P nu se la sa mai prejos. In ultima instanta, ar fi deplasat si nedrept sa ii invoc drept motiv pentru ce am sa va comunic. Ei sunt prioritatea mea, lor si sotului meu le datorez tot ceea ce am reusit sa fac pana acum pe blog. In plus, pe langa toate sarcinile zilnice, trebuie sa imi fac timp pentru studiu si pentru cele cateva proiecte care “m-au ales” si care vor fi un beneficiu si pentru voi.

Asa incat, singurul lucru care scade in ecuatia zilei este cantitatea de oxigen pe care mai apuc sa o respir, iar in ecuatia noptii este numarul de ore de somn. Ceea ce nu e deloc in spiritul celor promovate de mine, stil de viata sanatos.

In concluzie, stop! E inerenta ceva (re)organizare, ca sa pot continua la acelasi nivel munca pe care am inceput-o in mod voluntar, dar si pentru a nu crea frustrari si false asteptari.

1. Pentru comentariile care nu au legatura cu nici unul dintre subiectele de la categoriile si articolele postate, vom avea in curand Forum. Va rog sa le pastrati pentru acel loc. Daca sunt formulate succint si reprezinta intrebari al caror raspuns e de interes general, veti primi raspuns asa cum v-am obisnuit, prompt.

2. Pentru mesajele poveste, care tin de cazuri speciale, specifice, individuale, care necesita raspunsuri elaborate si pentru care este nevoie de analiza de context si istoric, va anunt ca voi raspunde exclusiv in masura in care mai ramane timp. Pentru a ma ajuta si a va ajuta in astfel de situatii, va rog sa structurati mesajul dupa tiparul de mai jos:

  • Intrebarea la care doriti raspuns – formulata clar, concret si cate una odata: …
  • Descrierea problemei/situatiei/contextului/istoricului – formulat punctual: …

Eu functionez schematic. Procedand astfel le voi putea citi si intelege rapid. Daca am nevoie de alte clarificari, va adresez eu intrebari suplimentare.

3. Pentru cei care imi scrieti ca nu ati avut timp sa cititi intreg blogul (e firesc) si ma rugati sa va repet informatie deja postata sau sa va dau linkuri, va rog sa folositi butonul “Cautare” si sa utilizati pagina “Cuprins/Retete”. Daca eu am avut timp sa fac tot ce fac, sunt sigura ca si voi veti avea timp sa faceti cautarea pe site, ghidandu-va asa cum am indicat.

4. Pentru cei care imi atrageti atentia ca raspunsurile mele la comentarii sunt scurte sau par date pe fuga. Cantitatea si viteza raspunsurilor mele nu au legatura cu calitatea, daruirea si dragostea mea pentru fiecare cititor, ci cu eficienta.

Va multumesc si va raman alaturi, intreaga chestiune tine de ajutor reciproc.

UPDATE: Postarea de azi este un simplu set de reguli pentru rubrica Comentarii. Din curtoazie pentru comunitatea de cititori am ales sa le fac publice inainte de ale implementa. Mesajul meu a fost: nu pot continua sa postez articole de interes public si nici sa desavarsesc proiecte de interes comunitar, daca petrec ore bune sa descifrez si sa raspund unor comentarii ample de interes individual, fara legatura cu subiectele postate. Prin urmare, mesajul meu NU a fos ceva de genul: “nu voi mai scrie”, “nu mai pot”, “sunt epuizata”, “am probleme cu familia”, “ceea ce fac aici e atat de greu pentru mine”, etc, ci pun doar ordine in modul de lucru.
Vizualizări: 979

Distribuie: