Acnee

19 august 2016
Intrebare de la Andreea Rosu, 20 de ani

Dragă Cristela! Mă bucur că ți-am descoperit articolele minunate, le citesc cu drag și încerc să îmi corectez obiceiurile proaste alimentare, sper ca voi reuși cu timpul, tot mai bine. Am 20 de ani si sunt adepta unei alimentații destul de sanătoase, însă de la un timp am probleme cu tenul: cosuri , unul trece, apoi a doua zi – apar altele. Nu stiu ce să mai fac. Am folosit ani de zile sapun Dove si chiar imi mergea bine cu el, acum de cateva zile am renuntat si folosesc un săpun din ingrediente 100% naturale (nu are un miros extraordinar de plăcut, însă e benefic să nu îmi mai intoxic tenul cu chimicale).Ce uleiuri, alimentație îmi mai poți recomanda? Îti multumesc, numai bine! ?

acnee

Foto: tratamenteacnee.ro

Raspuns:

Draga Andreea,

Multumesc pentru vizita si felicitari pentru TREZIRE si pentru asumarea responsabilitii pentru propria sanatate! Te rog citeste articolele astea, ca sa intelegi mai bine despre piele:
1. https://cristelageorgescu.ro/pielea-m-a-invatat-nu-vreau-nimic-care-sa-nu-fie-esential/05/2016/
2. https://cristelageorgescu.ro/nota/alergiile-si-pielea/
3. https://cristelageorgescu.ro/nota/furunculoza/
4. https://cristelageorgescu.ro/nota/dermatita-atopica/

Apoi citeste doua carti simple si clare: Pur si simplu…vindecare si Sanatate 5D, de Dr. Sorina SOESCU (se gasesc aici: http://www.centrulnatura.ro). Daca vrei sa intelegi mai in detaliu ce ti se intampla si ce e de facut, de ce solutiile externe NU VINDECA si nu rezolva decat TEMPORAR probema ta, inclusiv pe internet gasest in varianta PDF cartea Dr. Robert Morse: Sa traim sanatos, fara toxine!

Citeste, informeaza-te, probeaza ceea ce ai citit in practica, in ritmul tau, dar cu consecventa si te vei bucura de VINDECARE, asa cum am scris si aici, la punctul (II): https://cristelageorgescu.ro/contact/

Cu Vitamina L,

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
  1. Draga Andreea, m.am confruntat si eu ani la rand cu acneea, am cheltuit mult pe tratamente costisitoare, inclusiv peeling, pana cand in urma abordarii unui regim de viata sanatos, am observat ca acneea mea aparea pe fondul consumului de proteine din lapte. Evita o perioada lactatele de orice fel, iar pielea ta o sa reactioneze pozitiv.La mine au disparut complet, in conditiile in care aveam o forma mai complicata.Succes!

Care este opinia ta?