Alergii – cum le tratam “cu ceva natural”?

Vizualizări: 1.694
31 iulie 2014
Intrebare de la Claudia N.
buna, cristela! fata mea are 2ani si mi a facut alergie,ma poti indruma ce remediu naturist sa folosesc pentru a disparea aceasta alergie, i-au iesit bubite pe maini si pe picioare, multumesc! nu mai stiu ce sa fac pentru ca i au disparut si dupa o saptamana i-au reaparut!

Raspuns:

Draga Claudia,
Multumesc pentru intrebare. Alergiile sunt efectul unor cauze. Daca te repezi asupra lor tratand simptomele (bubele) nu vei face decat sa carpesti, in nici un caz sa vindeci. Bubele vor reaparea, apoi vor aparea alte semnale de “boala”. Pentru a va vindeca e nevoie de un medic cu experienta (in nici un caz unul care doar sa te indoape cu pastile si creme pe baza de cortizon, ci unul cu inteleger unitara a organismului si cu experienta in a identifica CAUZA acestor probleme).

Alergia este doar un semnal pe care ti-l transmite organismul ei ca are nevoie sa scape de ceva din interior care ii face rau (la trup, la minte sau la suflet). Daca ii dai la cap alergiei (ca si febrei, tusei, mucilor), nu faci decat sa astupi gura unui organism care iti cere ajutorul. Daca insa respecti reactia si mergi pe firul hibei, pana la a descoperi si elimina cauza, atunci asta se numeste VINDECARE. Abia apoi poti introduce remedii homeopate sau pe baza de plante care sa sprijine organismul aflat pe cale de vindecare. Alergiile au nenumarate cauze, inclusiv sufletesti, nu numai fizice. De multe ori vaccinurile, antibioticele, laptele praf reprezinta cireasa pe tort, o ultima lovitura data unui organism deja plin de toxicitate limfatica.

Eu nu MAI cred in boala, nu cel putin asa cum o defineste medicina alopata, si nici nu cred ca medicamentele sau procedurile costisitoare ne redau sanatatea (daca ar fi facut-o, starea sanataii omenirii se imbunatea pana acum, dar noi vedem cum se inrautateste, ba chiar de la varste din ce in ce mai fragede).

Cu drag,
Vizualizări: 1.694

Distribuie: