Ce este Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană™ de Cristela GEORGESCU?

Număr afişări : 0

Intr-o societate care si-a pierdut umanitatea, inocenta si simplitatea, toate evenimentele din cadrul Programului Educational Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană™ sunt conversatii de la inima la inima, care respecta Viata, Natura, Familia si perfectiunea Creatiei.

Conferinţele mele contin multe informaţii noi şi relativ diferite faţă de ceea ce ştim sau faţă de ceea ce se vehiculează ca fiind “logica sistemului”.  De aceea, chiar dacă aţi mai participat la una sau mai multe conferinţe, cu fiecare nouă participare descoperim împreună lucruri noi şi facem împreună paşi suplimentari, în siguranţă, spre adâncul cunoaşterii, pe cărerea numită Vindecare şi Sănătate Holistică.

Va invit la oricare dintre aceste evenimente, sa parcurgem impreuna, intr-o atmosfera speciala, drumul spre descoperirea luminii interioare. Noi insine suntem “cheia” spre a ne fi bine. Prin noi se intampla toate experientele, prin corp, prin minte, prin suflet. Doar prin noi putem accesa ce urmeaza dincolo: sanatate, Dumnezeu, pace, iubire, lumina … Asumarea acestei responsabilitatii este primul pas spre vindecarea individuala si colectiva. Cand unul se vindeca, toti ne vindecam – va astept cu drag, oriunde va fi sa fie!

Nota: Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană™ este informarea si împartăşirea experienţelor. Evenimentele nu au ca obiectiv şi nu se substituie consultaţiilor individuale de specialitate.
Număr afişări : 0

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?