Ce este vitiligo si se poate trata prin dieta?

Vizualizări: 3.549
27 ianuarie 2015, raspunsurile mele sunt inserate cu majuscule in comentariul primit pe blog.
mihaelarajkovic a spus:

….

– Ce este vitiligo,de ce apare si daca pot influenta prin hrana extinderea bolii (fetita mea cea mare are deja o pata piept de peste 5-6 ani)?

PE FOARTE SCURT RASPUND ASA: TOATE “BOLILE” (CA ASA LE NUMESTE MEDICINA MODERNA, MEDICINA CHIMICA, DAR ELE SUNT IN REALITATE INCERCARI DISPERATE ALE ORGANISMULUI DE A ELIMINA TOXINELE ACUMULATE SI CARE IL DISTRUG, II AMENINTA EXISTENTA) SUNT REVERSIBILE SI VINDECABILE PRIN DIETA CA STIL DE VIATA (AM SA ITI SPUN EXACT LA CE MA REFER), NU TRATABILE. UNA E TRATAMENTUL, ALTA VINDECAREA.

VITILIGO E PIERDEREA PIGMENTULUI PIELII SI E FOARTE BINE DACA INCA NU S-A EXTINS SI CA ATI INCEPUT SCHIMBARI MICI SI DE DURATA IN REGIMUL DE VIATA.

HIPOFIZA (GLANDA PITUITARA) ESTE RESPONSABILA DE PIGMENTAREA PIELII. CAUZA ACESTEI “BOLI” ESTE ASADAR STAREA IN CARE SE AFLA HIPOFIZA SI CAUZA TREBUIE TRATATA, NU EFECTUL (CREME, RADIATII UVB ETC) PENTRU A VINDECA. TREBUIE SA ELIMINATI DIN CORP TOATE ACELE TOXINE CARE BLOCHEAZA ACUM LIMFA SI CARE AU CREAT BLOCAJE SI IN ZONA GLANDEI HIPOFIZE.

HIPOFIZA AFECTEAZA SI INALTIMEA, CICLUL MENSTRUAL LA FETITE, DECI E FOARTE BINE SA FIE ADRESATE DEZECHILIBRELE EI DE CAND APAR PRIMELE SEMNE.

ITI RECOMAND SA CITESTI CARTEA DR. ROBERT MORSE: SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE SI CARTILE DR. SORINA SOESCU: SANATATE 5D SI PUR SI SIMPLU…VINDECARE. NU MERGE FARA STUDIU PROPRIU, SA STII.

CE E DE FACUT: ALCALINIZAREA CORPULUI (NICIUN ALIMENT INDUSTRIALIZAT, RAFINAT, NICIUNUL DE ORIGINE ANIMALA NU E ALCALINIZANT SI NICI CELE DE ORIGINE VEGETALA CARE SUNT GATITE) DAR PUTETI SA O FACETI TREPTAT, INTRODUCETI FRUCTE SI SUCURI DE FRUCTE IN PRIMA PARTE A ZILEI SI LA PRANZ AMIDONOASE FARA GLUTEN SI SALATE VERZI ETC), CURATAREA LIMFEI CU AJUTORUL APEI DIN FRUCTE, SUNT SINGURELE ALIMENTE CU EFECT DE DRENAJ LIMFATIC, CITESTE ASTA: https://www.cristelageorgescu.ro/legendele-toamnei-sucurile-de-fructe-trebuie-evitate/10/2014/, DECONGESTIONEAZA BRONHIILE SI SINUSURILE (ELIMINA COMPLET LACTATELE, MAI ALES CELE PASTEURIZATE), DECONGESTIONEAZA COLONUL (SA AIBA MINIM DOUA SCAUNE PE ZI) SI RINICHII. AI GRIJA CA TOT CE MANANCA SA FIE BINE MESTECAT, CA SA POATE FI DIGERAT, ABSORBIT SI UTILIZAT APOI DE CELULE.

DR. MORSE RECOMANDA SI DOUA REMEDII NATURALE PREPRATE DE EL: PITUITARY GLANDULAR SI UPPER CIRCULATION (TINCTURA).
Vizualizări: 3.549

Distribuie: