Ce este Vitamina L si cum se foloseste in alimentatie?

Vizualizări: 4.110

vorbeste mai putin, asculta mai mult ... manâncă mai puţin, mestecă mai mult ..., ia mai puţin, dăruieşte mai mult ..., ai mai puţin, fii mai mult, încruntă-te mai putin, râzi mai mult ...

Vitamina L = Iubire, hrana viitorului.
Vitamina L = Libertate, medicamentul viitorului.
De ce se numeste L?
Pentru ca incepe cu L de la love, de la libertate si de la Ingerul Luminel (asa cum am explicat in CDul meu, Ingeri si Cantec si in cartile Simplu 1 si Simplu 2).

Iubirea, adica Vitamina L, e o formă esenţială de hrană, pentru că ea decide măsura în care ne consideram vieţile demne si împlinite. Pentru sanatatea copiilor nostri, la trup, minte si spirit, insist la randul meu ca pe primul loc in alimentatie sa fie Vitamina L, Iubirea (Love, Liebe), hrana sufletului.

Când întind mâinile spre noi, copiii nu cer nici calciu, nici fier, nici proteine, nici omega 3 sau 6, nu au preferinţe pentru teorii si curente alimentare, cer doar Iubire. Îi satura mai mult o porţie de Vitamina L= de iubire, decat o porţie de artă culinară, fie ea nutritivă, delicioasă, arătoasă. Şi nu uitaţi: acolo unde începe iubirea, se termină frica!

Cu Vitamina L,
Vizualizări: 4.110

Distribuie: