Ceaiurile ca remedii fitoterapice pentru bebelusi

Număr afişări : 2.606

Iata ce combinatii de plante am folosit pentru copiii mei in cazul virozelor respiratorii, virozelor intestinale, scarlatina, somn agitat, parazitoze, diaree. Cititi Ceaiurile de plante medicinale
Număr afişări : 2.606

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. As dori sa citesc mai multe despre ceaiurile potrivite in răcelile bebelușilor (am un bebe de 7 luni răcit ).sunt adepta produselor naturiste şi homeopate

  1. Buna seara in primul rand si va multumesc in al doilea rand.

   Nu va pot ajuta decat cu informatii despre intelegerea semnalelor de dezechilibru ale organismului. Cititi la rubrica Contact de ce. Din pacate ceaiurile, ca toate remediile naturale, homeopate sau alopate nu vindeca, doar trateaza. Raceala este denumirea data unor simptome. Ca sa scapam de raceala = o reactie de aparare si eliminare a organismului intoxicat, trebuie sa identificam si sa inlaturam CAUZA care o provoaca. Nici un specialist onest nu ar accepta sa faca asta pe email.

   Va multumesc pentru intelegere si ca cititi cu atentie informatiile de pe acest blog,

   Cristela GEORGESCU

 2. Buna Cristela! Multumim pentru tot ce ne inveti! Am o nelamurire in privinta ceaiurilor la copii. De obicei nu ma iau dupa leacuri si vorbe babesti, dar am ajuns intr-o faza de oboseala cronica 🙁 si nu stiu incotro sa o iau. Pe scurt: am o fetita de 1 an si 1 saptamana. Nu s-a prea dat in vant cu mancarea si nici nu m-am panicat, e alaptata, dar eu de 1 an mulg zilnic laptele, nu trage de la san (asta e o alta poveste, eu sunt bucuroasa ca am lapte si il bea foarte bine, desi e extrem de greu). Problema o avem noaptea, ea mancand din biberon cantitatea care o mananca si ziua, totusi se trezeste ff des, are un somn agitat. Am fost sfatuita sa incerc sa ii dau ceai. Are momente in care se trezeste, ii dau laptic si bea destul de putin, dar in cel mult 3 ore e din nou treaza pt aceeasi problema. Ce as putea sa fac? Multumesc mult!

 3. Bună ziua!
  Acum un an ne-am mutat în Germania… Eu, soțul și cei doi copii.. Copiii s- au adaptat foarte bine, repede și ușor, nouă ne place asemenea foarte mult aici..
  Dar, avem o problema… Scarlatina! În anul trecut școlar, cred că băiatul( 5 ani) a făcut scarlatina de vreo șase ori și fetița de vreo cinci ori. Eu, la fel.. De fiecare data am primit și am luat antibiotic ca tratament ?. A trecut vacanta, am început grădinița din nou, acum Daniel are iar scarlatina… Nu mai are aceleasi simptome ca primele dați (vomă, nu se vede nimic în gât, poate sta pe picioare) dar i- au făcut testul cu exudat faringian și a ieșit pozitiv… So, iar antibiotic.. amoxicilina. Am încercat sa întreb medicul ce putem face ca să nu mai facă scarlatina, – sa nu-l mai duc la gradi! Din păcate asta nu se poate.. Și nici nu vreau… Daniel iubește grădinița și colegii și.. tot. Nu mai vreau un an plin de antibiotice ?…
  Dacă și Petru și /sau Pavel au avut scarlatina, a-ți reușit să o tratați și sa nu recidiveze!? Cum oare?
  Eu tare mulțumesc pt ca împărtășești cu noi tot ce cunoști și ce trăiești… Cred ca asta este minunat… Mulți oameni sunt fericiți ca te cunosc,-chiar și numai virtual – printre care și eu! ?
  Mulțumesc încă o data!

Care este opinia ta?