Cum ne aparam de germeni?

Vizualizări: 1.557
April 15, 2015
Intrebare de la RamonaBuna ziua! Am nascut acum o luna in Danemarca unde m-am stabilit si sunt in dubiu in legatura cu vaccinurile.Tatal copilului este indian. Daca initial eram hotarata sa nu il vaccinez pe cel mic, acum imi ridic semne de intrebare pentru ca vom calatori spre finalul anului in India.Doctorita mea mi-a spus sa reconsider decizia, mai ales daca vom merge in India, pentru ca acolo copilul va fi expus la numeroase boli care in Europa nu mai sunt prezente. Mi-a spus ca decizia este oricum a mea, ea imi va prezenta doar cateva dintre cele mai importante vaccinuri. Acum nu stiu ce sa fac…copilul este micut si India este o tara…exotica.Din experienta dumneavoastra si din ce v-ati documentat pana acum, ce sugerati? Multumesc

Raspuns:

Draga Ramona,

Multumesc de intrebare. Germenii (bacterii, virusi, fungi, paraziti) nu sunt DUSMANI, ci  GUNOIERI care apar si se inmultesc doar daca ESTE GUNOI si daca sistemul imun nu isi face treaba. Nu am reusit nici sa vad imunitate stimulata cu chimicale si proteine straine, nici sa imi explic logic cum s-ar putea produce acest lucru:

Strategia mea consta in pastrarea imunitatii, nu neaparat stimularea ei. In hatisul informational prezent este dificil sa iei o decizie. Dar nu imposibil. Am scris aici.

Abecedarul meu de Vaccinare iti sta la dispozitie aici

Cu drag,
Vizualizări: 1.557

Distribuie: