Cura cu carbune vegetal

Draga Cristela,

Poti sa-mi spui de ce folositi voi carbune vegetal in fiecare dimineata? Noi avem carbune facut in casa de vreo 3 ani si ma intreb daca mai este bun de folosit. Multumesc mult de raspuns.

Liliana

Draga Liliana,
Am raspuns chiar aici, la Meniul Zilei. Pe scurt, din nou: sprijin in detoxifiere. Nu stiu dupa ce metoda e facut al vostru. Noi avem carbune dupa reteta/metoda Dr. Doru Laza, prezentata in cartea Manual edenic de medicina naturista. Il pastram in recipient de sticla, bine sigilat.

CURA PROFILACTICA CU CARBUNE VEGETAL

Folosim in fiecare dimineata, dar in cure. Daca faci o cura pe termen lung 10 zile pe luna de 2 ori pe zi, 1 lingurita la 200ml apa calduta, pe stomacul gol si pe la 11, intre mese. Daca e pe termen scurt, 1 luna zilnic, 1 data pe zi, pe stomacul gol, dimineata.

Sursa noastra de carbuna vegetal este Eugen Pascotescu, tel. 0733 215 154

Cu drag

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Buna Cristela!
  In sarcina se poate folosi cărbune vegetal?
  Am așa un feeling ca da, insa am auzit de atâtea restricții in sarcina încât mai bine întreb.

  1. Draga Silvia,

   Fiecare organism are individualitatea sa biologica, iar sarcina este o perioada in care tot ce credeam ca cunoastem despre corpul nostru, nu se mai “pupa”. Nu am un raspuns general valabil, din pacate. TOtul tine de testari personale.

   Multumesc,

   cristela

 2. Draga Cristela,
  te rog din suflet sa ne spui daca putem administra carbune vegetal copilasului nostru de 1an jumatate. Iti multumim.Dumnezeu sa va binecuvanteze! E minunat tot ceea ce faci!

  1. Draga Theona,

   Multumesc pentru intrebare si cuvintele calde.
   Depinde pentru ce si de ce, multumesc pentru intelegerea ca nu pot raspunde in acest fel. Am explicat aici, la punctul (II) mai mult: https://cristelageorgescu.ro/contact/

   Cu pretuire.

 3. Draga Cristela,
  In loc de apa calduta pentru dizolvarea carbunelui, se poate folosi ceai sau suc?
  Multumiri!

  1. Da, dar nu suc de la magazin.

 4. Draga Cristela,
  Ai cumva vreun alt numar de telefon al dlui Eugen Pascotescu? Sau o adresa de mail? Tot sun la numarul pe care ni l-ai dat mai sus (0733 215 154), dar, din pacate, este inchis.
  Multumesc frumos.

  1. Imi pare rau, Ioana, nu am. Nu am mai tinut de mult timp legatura. Dar mai incearca, uneori e plecat mult timp in zone fara semnal. Cu drag mereu.

  2. Buna ziua. Doamna Ioana, ati reusit cumva sa luati legatura cu domnul Pascotescu? Si eu incerc de ceva timp si are telefonul inchis.

  3. Buna ziua, puteti incerca si la farmacia NATURALIA unde dl dr Pavel Chrila face un carbune vegetal din samburi de struguri RUMEX CARBO. Gand frumos,

 5. Buna ziua doamna Diana Preda. Nu, nu am reusit sa iau legatura cu dl. Pascotescu. In continuare are telefonul inchis.

  Cristela, multumim pentru raspuns si pentru sugestie. Esti minunata, ca de obicei :). Iti doresc un an bun, cu pace si ganduri bune.

Care este opinia ta?