De ce bunica traieste si copiii ei au murit?

27 ianuarie 2015, raspunsurile mele sunt inserate cu majuscule in comentariul primit pe blog.
mihaelarajkovic a spus:

….

– Bunica mea implineste luna viitoare 90 de ani si bunica prietenei mele implineste tot luna viitoare 100 de ani si ambele consuma frecvent carne si produse lactate (beau lapte in fiecare dimineata la micul dejun) si ambele sunt sanatoase si active (am citit la tine despre “Si bunica?”). Si atunci ma intreb si daca gresesc, daca-mi frustrez copiii si familia din cauza spaimei propriei mele tragedii pricinuite de pierderea mamei (desi am terminat Facultatea de Fizica si deci sunt un om al cifrelor, al logicii sanatoase,un om capabil sa citeasca, sa interpreteze, sa filtreze studiile citite pana acum)

CRISTELA: DACA AI CITIT ARTICOLUL DA’ BUNICA, NU VAD UNDE MAI ESTE DILEMA? :) AM SA-TI MAI DAU UN SINGUR DETALIU AJUTATOR: MOSTENIREA GENETICA! CAT DE MULT REZISTA ORGANISMUL PANA FACE “POC”? DESI LA VOI DEJA DA SEMNE: VEZI VITILIGO….PUN PARIU CA SUNTETI CONSTIPATI (NU AVETI MAI MULT DE 1 SACUN PE ZI) ETC…. si nu vreau sa intorc acum un cutit in rana, dar BUNICILE DESPRE CARE IMI SCRII AU INGROPAT DEJA COPII, CA SI BUNICILE MELE, PESTE JUMATATE DINTRE COPII… ASTA ARATA CUM MOSTENIREA GENETICA NU E DE IGNORAT.

Dr Howard B. Urnovitz, specialist in Microbilogie si Imunologie si directorul stiintific al Fundatiei pentru Cercetare in Domeniul Bolilor Cronice si-a prezentat concluziile cercertarilor in fata Comisiei Guvernamentale pentru Supraveghere si Reforma (SUA).

1. Organismul uman are memorie genetica a substantelor straine la care a fost expus, inclusiv vaccinuri virale si bacteriene.

2. Fiecare persoana raspunde diferit la substante straine, in functie de mostenirea genetica unica.

3. Se pare ca exista o limita in ceea ce priveste cantitatea de substante straine la care organismul uman poate fi expus pana cand incep sa aiba loc distrugeri genetice sau sa se initieze boli cronice.

SI IN FINAL AM SA-TI MAI SPUN CA NICI BUNICA DE 100 DE ANI, NICI A TA, NICI ALE MELE DE 95, NICI DL DOCTOR ONCOLOG, NICI MATUSA MEA FARMACISTA SI NIC NOI NU STIM CU ADEVARAT CUM E SA FIM SANATOSI, PENTRU CA A FI SANATOS INSEAMNA SA IRADIEZI LUMINA, IUBIRE, BLANDETE, ARMONIE INTERIOARA, TOLERANTA, SA AI UN CORP TANAR, ZVELT, FLEXIBIL – FARA VARSTA!

Daca doriti sa vedeti cat de sanatosi suntem noi sau cei care ne inconjoara, iara aici o evaluare rapida pe care o putem face: https://www.cristelageorgescu.ro/sunt-sanatos-autoconsult/09/2015/

CU DRAG, CRISTELA

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?