Degresant natural pentru baie si bucatarie

Recomandari de la cititoarele blogului (Gentiana, Italia)

Se foloseste o sticla cu pulverizator (gen cele de stropit plantele cu apa)- se gasesc simple si transparente si la Ikea la departamentul flori – si se umple pe jumatate cu otet alb de vin, jumatate cu apa simpla de la robinet si se adauga la final 10 picaturi de ulei esential de lamaie, bergamot, lavanda sau tea tree (eu le schimb prin rotatie) si se agita.

Cu acest produs pulverizez orice fel de suprafata din bucatarie, apoi sterg cu o carpa uscata din microfibra si gata…totul e curat, dezinfectat si frumos mirositor. Curat asa aragazul, chiuveta, masa, dulapurile in interior si pe dinafata, frigiderul inauntru si pe usi…este excelent si pentru cuptor, si pe inox functioneaza minunat si pe sticla si pe plastic.

Nu trebuie folosit pe marmura naturala sau pe lemn netratat. Asta e reteta mea sigura pentru bucatarie, in felul asta sunt linistita daca bebele nostru are jucariile pe masa, cainile nostru mai linge pe ici pe colo :-) Totul e natural si deci nici o frica.

Are o enorma putere degrasanta, se foloseste putin si dureaza mult ca si produs,nu are nevoie de clatire dupa aceea deci curatenia e expres, lasa un usor miros de otet in incapere dar uleiurile esentiale il fac chiar placut.

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?