Despre paraziti si eficienta deparazitarilor

8 decembrie 2015
Intrebare de la Cristina.
Comentariu la articolul Alaptam, dar ce mancam?

Bună Cristela, ai auzit de metoda de deparazitare intestinală a Huldei Clark? În alăptare este contraindicată? Mulțumesc mult.

Raspuns:

Multumesc, Cristina de intrebare. Am “auzit”. 🙂

Cand am citit prima oara mesajul doamnei Clark am intrat in panica. Apoi l-am ascultat + citit pe Dr. Robert Morse si pe Dr. Sorina Soescu si am priceput ca Hulda Clark  a inteles si a explicat partial situatia.

“Parazitii” nu sunt decat niste “gunoieri oportunisti”, care apar acolo unde li se ofera ceva de lucru = “gunoi”. Nu mai cred in dusmanii nevazuti care trebuie omorati cu orice chip, pentru ca – vezi Doamne! – ei ar fi de fapt cauza problemei.

Daca vrem sa scoatem viermii din corp, ciupercile din tesuturi si virusii din ganglioni nu trebuie decat sa nu le mai dam de lucru sau de mancare. Atunci cand corpul devine alcalin, cand toate mecanismele sale de eliminare functioneaza bine, ”gunoierii” vor ramane someri si vor pleca singuri din corp. De unii chiar avem nevoie sa mai stea (de exemplu Candida), insa trebuie sa ii tinem sub control, Dumnezeu n-a pus nimic in plus sau in minus in corpul nostru.

Dr. Robert Morse a inteles complet despre ce este vorba si a explicat legaturile dintre sistemul limfatic – rinichi – acidoza.

Curatenia corpului nu se face cu produse agresive (fie ele si naturale). De aceea si curele sunt pe perioade limitate, ca sunt agresive cu tesuturile! Desigur, pelinul, cuisoarele, cimbrisorul sau alte plante cu efect anti-parazitar (semintele de papaya) mai deranjeaza si elimina ceva “paraziti”, dar acidoza limfatica, ramane. O alimentatie si un stil de viata formator de alcalinitate este mai solutia sustenabila a deparazitarii si nu are niciun fel de contraindicatii in alaptare si sarcina, din contra.

Citeste si Cum scap de candida? si Deparazitarea (opinii si recomandari de la Dr. Sorina SOESCU)

Cu drag,

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?