Dureri de spate si de articulatii

Vizualizări: 1.602
Carmen a spus:
October 30, 2011 la ora 8:50 AMBuna Cristela, buna fetelor! Am mare nevoie de ajutor, de niste sfaturi, pentru tatal meu, care are mari probleme cu genunchii, il dor de numa de cativa ani, a tot fost la medici nu i-au gasit nimic, acum i-au spus ca ar fi nevoie de infiltratii cu lichid care sunt si f dureroase, si costisitoare si isi pierd efectul in 6-10 luni si trebuie repetate. Nu stiu exact ce sa intreb….daca are cineva cartea dr Laza poate ma ajuta si pe mine sa caute acolo un remediu.

Raspuns

Am invatat de la domnul Dr. Laza si am folosit in repetate randuri, cu succes, cataplasma cu boia iute. 1 lingura la 1 litru apa, in clocot 5 minute, inmoi carpa, o storci (cu manusi, ca frige, evident) si pui asa, fierbinte. Deasupra pui un celofan sau plastic alimentar si deasupra un prosop. Pacientul sta 30-40 min, daca simte ca arde e insuportabil, se scoate cataplasma, sa nu faca rani. In mod normal ar trebui sa arda moderat, usoara usturime. Ca plasturii aceia chinezesti care se incing. Se poate face alternativ, o zi boia iute, o zi ceapa. Timp de 2 saptamani, Tratament valabil si la dureri de spate, de coloana – probat pe propria persoana, si la coloana si la genunchi. Combinat cu dusuri alternante pe zona afectata.

De retinut: durerile de articulatii (manifestarea acidozei articulare) si de spate – indiferent de localizare – sunt determinate de proasta filtrare a rinichilor, cu acumulare in tesuturile spatelui de reziduuri acide care irita/inflameaza. Cunoasterea cauzelor si adresarea lor este calea spre vindecare. Remediile naturale, homeopate, gemoderivate nu fac decat sa ne sprijine eforturile si suferinta, prin atenuarea blanda a simptomelor.

Cu drag, sanatate!
Vizualizări: 1.602

Distribuie: