Enurezis

Număr afişări : 0
26 august 2016
Intrebare de la Mihaela T

Stii ceva despre enurezis? Copii care fac pipi in pat pana la o varsta mai inaintata. Prietena mea are 4 copilasi, iar cel mare (11 ani) si cel mic de 6 ani fac pipi in pat, cu toate ca le controleaza volumul de lichide, adica nu mai beau nimic dupa 19:30 seara,dar tot degeaba. Ea banuieste ca ar fi de vine acea decalotare agresiva… Stii cumva vreun remediu?
Multumesc mult! Toate cele bune!

Raspuns
Draga Mihaela,

Multumesc pentru intrebare. Prietena ta poate gasi posibile raspunsuri aici, inclusiv la comentariile din articol: Efectele secundare ale antrenamentului timpuriu la olita.

Nu cunosc si nu cred ca exista remedii rapide sau punctuale, care sa VINDECE, asa cum – eronat – am fost noi, oamenii, facuti sa gandim ca exista. Toate dezechilibrele au cauze MULTI FACTORIALE, fizice, emotionale si mentale. Acestea se identifica si se rezolva cu RABDARE SI CU IUBIRE. Orice mama are in ea toate cele necesare pentru a SIMTI si a INTELEGE ce mesaje ii transmite copilasul ei. Nu are nevoie decat de incredere in sine si de oameni iubitori in jur, care sa o imputerniceasca sa creada in EA INSASI. Dumnezeu nu a gresit cand ne-a permis si inzestrat sa fim mamele copiilor nostri. Nu a gresit nici ca nu ne-a legat mana de a unui medic de simptome, de care sa devenim dependenti toata viata, daca vrem sa fim sanatosi – asa cum ne este inoculat.

Cu iubire,
Număr afişări : 1.581

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?