Furunculoza

Vizualizări: 967

Martie 2014

Adela Neacsu: Cristela, ajuta-ma te rog intr-o problema. Fetita mea de sase ani a facut in vara anului trecut o forma f urata de furunculoza si de atunci tot recidiveaza. Alimentatia este alcalina si am fost surprinsa de acest diagnostic. Nu mai stiu ce sa fac pentru a cresate imunitatea. Imi poti da te rog un sfat?! Multumesc.

Cristela Georgescu: Adela Neacsu – exact ce i-am raspuns si Ramonei Hadarig. In plus, pentru imunitate, urmareste te rog si interviul meu video: Interviu pentru emisiunea SANO (2013).

Limfa (ca acolo e localizat sistemul imunitar) trebuie sa fie mereu in miscare si fluida, ai grija de ficat, de rinichi, plamani, colon, somn si suflet. Daca filtrele astea se blocheaza, organismul cauta alte cai de eliminare si pielea este un organ care ajuta la asa ceva. Si nu in ultimul rand, a nu se uita ca sistemul imunitar este un sistem nervos aflat in circulatie. Emotiile/starile/gandurile noastre impregneaza celulele sistemului imunitar. Asculta si intreviul meu. Informatia face mai mult decat o mie de suplimente pt imunitate! Izbanda va doresc.

Cu drag,

cristela
Vizualizări: 967

Distribuie: