Furunculoza

Martie 2014

Adela Neacsu: Cristela, ajuta-ma te rog intr-o problema. Fetita mea de sase ani a facut in vara anului trecut o forma f urata de furunculoza si de atunci tot recidiveaza. Alimentatia este alcalina si am fost surprinsa de acest diagnostic. Nu mai stiu ce sa fac pentru a cresate imunitatea. Imi poti da te rog un sfat?! Multumesc.

Cristela Georgescu: Adela Neacsu – exact ce i-am raspuns si Ramonei Hadarig. In plus, pentru imunitate, urmareste te rog si interviul meu video: Interviu pentru emisiunea SANO (2013).

Limfa (ca acolo e localizat sistemul imunitar) trebuie sa fie mereu in miscare si fluida, ai grija de ficat, de rinichi, plamani, colon, somn si suflet. Daca filtrele astea se blocheaza, organismul cauta alte cai de eliminare si pielea este un organ care ajuta la asa ceva. Si nu in ultimul rand, a nu se uita ca sistemul imunitar este un sistem nervos aflat in circulatie. Emotiile/starile/gandurile noastre impregneaza celulele sistemului imunitar. Asculta si intreviul meu. Informatia face mai mult decat o mie de suplimente pt imunitate! Izbanda va doresc.

Cu drag,

cristela

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Acum am vazut raspunsul tau, multumesc mult!
  Furunculoza a aparut din ce in ce mai rar de atunci, intr-adevar problema a fost de ordin sufletesc, am intuit asta atunci si inca incercam sa remediem.
  Ce nu resusim sa depasim este dermatita ce s-a intins aproape pe toata suprafata corpului. Fetita are 8 ani acum.
  Multumesc pentru tot!

 2. Vă scriu un remediu ce merită publicat: pentru furuncule, abcese, răni infectate: drojdie proaspătă cat o alună, o lingurită de miere de albine de salcam, făina de grau cat cuprinde pana se face o cocă se pune intr-un tifon ( compres steril ) si se pune pe abces, furuncul. Se prinde cu leucoplast, din 3 in 3 ore se schimbă coca ( care se arunca ). În cel mult 2 zile problema e rezolvata. Foarte bun remediu pentru infectia cu stafilococ auriu care e f. f. urată.

  Reteta o stiu de la un apicultor, care a avut peste 40 furuncule si care dupa tratamentul facut la unul din furuncule nu a mai facut niciodata furuncule. Probabil a tras tot stafilococul din organism.
  Eu eram insarcinata si mi-a aparut un furuncul f. urat si care trebuia operat plus antibiotic. S-a rezolvat in 2 zile.
  Chiar va rog sa postati acest remediu sunt foarte multi oameni care pot scapa de operatii

Care este opinia ta?