Lectia 9: Sistemul si subtila lui putere – Fondul de Despagubire a Victimelor Vaccinarii

Pai daca s-ar infiinta si la noi un astfel de Fond, ca in Occident, nu si-ar mai permite reprezentantii “autoritatilor sanitare” din Romania nici sa faca pe “bau-bau” cu parintii care isi cunosc drepturile, nici sa numeasca “psihopati” sau “New Age Whoo-Whoo” pe cei care fac educatie in spiritul unui Consimtamant Informat in privinta vaccinarii.

In marele necunoscut numit “ce aduce ziua de maine”, un lucru e totusi sigur si deloc comod pentru “autoritati”, chiar si cele din Romania: forta, determinarea si capacitatea de a schimba lucrurile din partea parintilor care fac front comun pentru a-si apara si salva copii.

http://www.financiarul.ro/2013/02/01/copii-care-au-dezvoltat-autism-in-urma-vaccinarilor-de-rutina/

PS: Nu ma intrebati cu ce virusi mutanti ne confruntam in colectivitatile de copii ultra-vaccinati. Experienta primului an in colectivitate mi-a dovedit (inca o data) ca omenirea a luat-o razna si in privinta asta. Atat sistemul imun, cat si medicina sunt de multe ori puse in fata unor mari enigme si semne de intrebare, bolile coplariei de mult nu mai corespund cu descrierile din “carte”.

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Opiniile sunt dezactivate