Muscatura de capusa

Vizualizări: 5.622

De cand locuim in Austria, am senzatia ca ne-am mutat in paradisul capuselor. Nu mai au nici macar sezonul lor, incep din martie si o tin pana in noiembrie! In fecare an scot cateva capuse de prin diverse locuri, cel mai dificil a fost in ureche. (Later edit: intre timp mi-am schimbat parerea, dupa ce am scos capuse din cel mai intim și ascuns loc, de pe pleoapa, de la coada ochiului si din buric.)

Cum procedez?

1. Scot capusa cu o penseta speciala sau cu un card de capuse, asa incat sa nu o rup, sa nu o omor si sa nu descarce in organism. Dezinfectez locul cu ulei esential de arbore de ceai (tea tree), de levantica, de oregano sau de cimbru.

2. Capusa poate fi dusa la laborator, pentru a vedea daca e purtatoare de bacteria Borelia. Mare afacere nu mi se pare ca facem, eu am dus la inceput, fiecare capusa – costa 25 de euro! Apoi, iar l-au ciupit, ce sa fac acum, sa testez toata padurea, non stop? Apoi, chiar daca iese pozitiv, cum stiu ca a si apucat sa descarce in corpul copilului balaurii ei?

3. Daca este, deci rezultatul analizei iese pozitiv, exista o posibilitate ca sa o fi transmis si la cel muscat, in acelasi timp se prea poate ca sa nu fi avut timp sa o fi transmis. Deci faptul ca ea e purtatoare nu inseamna ca am fost automat infectati si noi.

4. Cand se termina sezonul de capuse, putem face testele pentru Borelioza, atentie insa, marile clinici ale lumii care trateaza aceasta boala (cateva) spun clar ca inclusiv acest test nu este 100% relevant, tocmai pentru ca imaginea sangelui se schimba continuu. Adica poate iesi fals pozitiv sau fals negativ.

5. Administrez pt muscaturi de insecte granule homeopate Apis C200 (5 granule, monodoza si niste capsule de plante puternic drenoare limfatic, 2-3 zile). Dieta este predominant alcalina, cu multe sucuri proaspat stoarse si hrana cruda.

6. Exista remedii naturiste profilactice sau terapeutice pentru Borelioza.

7. Vaccinul “anti-capusa” (cel pentru FSME – virusul meningo encefalitei de primavara vara) nu are nicio legatura cu bacteria Borellia si Boreliza. E o confuzie grava. Citeste mai multe AICI.

Unele tratate de homeopatie recomanda profilaxia cu remediul Ruta 7CH, zilnic. In esenta insa, nicio insecta nu ne-ar ataca daca am fi alcalini. Asadar, succes tuturor la reforma alimentara, emotionala si mentala!
Vizualizări: 5.622

Distribuie: