Noutăți despre vaccinuri. Din SUA (2015, 2017)

Acest articol a fost publicat pe 7 mai 2015, a fost actualizat pe 11 ianuarie 2017 si face parte din Abecedarul de Vaccinare.

Actualizare 11.01.2017: Președintele Donald Trump, s-a întâlnit ieri cu Robert F. Kennedy Jr. si ”i-a cerut să conducă o comisie care să analizeze siguranța vaccinurilor și care să facă parte din administrația Presedintelui – ales Trump” a declarat Kennedy reporterilor pe 10 ianuarie 2017 la Trump Tower din New York. (Sursa Washington Post)

Robert F. Kennedy Jr. arrives in the lobby of Trump Tower in New York, Tuesday, Jan. 10, 2017, for a meeting with President-elect Donald Trump. (AP Photo/Evan Vucci)

Robert F. Kennedy Jr.sosește la Trump Tower din New York, marti, 10 ianuarie, 2017, pentru o întâlnire cu presedintele ales Donald Trump. (AP Photo/Evan Vucci)

Kennedy a precizat că a acceptat această ofertă. La câteva ore după întâlnire, purtătorul de cuvânt din echipa lui Trump a afirmat că desi acesta ”examinează posibilitatea constituirii unui comitet pe problema autismului, care a impactat atât de multe familii, nu a fost luată încă nicio decizie finală”. (Sursa CBS News)

Robert F. Kennedy Jr. este avocat specializat în dreptul mediului și nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy, autorul cartii “Timerosal: Să vorbească știința”, în care arată pericolul și inutilitatea folosirii timerosalului (conservant pe bază de mercur) în vaccinuri. S-a remarcat în ultimii ani îndeosebi prin opozitia fața de obligativitatea vaccinării copiilor in SUA.

“Președintele ales are numeroase dubii legate de actuala politică privind vaccinarea și are și numeroase semne de întrebare”, a spus Kennedy Jr. după întrevederea cu Donald Trump. (Sursa Washington Post)

Anunțul a fost primit cu groază de anumiți lucrători din sistemul medical, asa că s-au scos ”armele” și se ”trage” fără somație. Găsiți critici de toate felurile (și vor mai veni). Vedeți și voi dacă vă pasă de ele sau nu. E bine așa cum simțiți că e bine pentru voi, dar mai ales așa cum vă asumați în liniște interioară.

În articolul său, ”Vaccinurile, guvernul si banii murdari ai Big Pharma”, Kennedy face dezvăluiri despre marile companii farmaceutice (Big Pharma) si spune ca acestea reprezinta cei mai mari donatori politici (31 milioane de dolari in 2015) si cheltuiesc pe lobby politic mai mult decât orice altă industrie: 3 miliarde de dolari între 1998-2014, dublul sumei cheltuite de industria petrolului și a gazelor și de patru ori mai mult decat industria militară și aeronautică. (Sursa: USA Today , articolul se găsește tradus și în limba româna, pe mai multe site-uri.)

Articol original 07.05.2015 (rezumat preluat si tradus de pe National Vaccine Information Center, via FB Olivia Steer)

“Pe 5 mai 2015, Robert F. Kennedy Jr. a depus mărturie în Comisia pentru Sănătate a Senatului, în Vermont, explicînd că VACCINURILE pot fi considerate doar NESIGURE, cîta vreme industria farmaceutică nu este niciodată trasă la răspundere (avînd imunitate negociată cu guvernele, în mod ilegal – n.n.).

Printre altele, a mai suținut:

# Industria farmaceutică nu are nici un interes să facă “vaccinuri eficace”, (singura lor) preocupare fiind să-și mărească profiturile cu miliarde de dolari în fiecare an.

# Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (aflat acum în plin scandal, ca urmare a fraudării unui studiu privind siguranța vaccinurilor împotriva bolilor copilăriei și legătura lor cu autismul -n.n.)) deține licențele (cîtorva) vaccinuri, el fiind și cel care face așa-zisele studii menite să dovedească siguranța produselor lor. Acestea nu sînt studii științifice, ci studii epidemiologice, supuse (după cum s-a demonstrat) manipulării.

# Singura protecție pe care copiii o au împotriva sinistrei industrii farmaceutice sînt părinții.

# Presiunile care se fac pentru a se anula drepturile părintești legale și dreptul la consimțămîntul informat (singurele în măsură) să protejeze copiii de periculoasele vaccinuri, au devenit, între timp, 101 proiecte de lege supuse dezbaterilor în toată America, în același timp.

# Mass-media refuză să raporteze adevărul, pentru că industria farmaceutică le livrează miliarde, (mascate sub formă de contracte) de publicitate.

# Singura metodă de a a obține informații credibile este aceea de citi date științifice imparțiale. Acestea demonstrează că VACCINURILE NU SÎNT SIGURE.

# Foarte mulți copii au fost vătămați și omorîți prin vaccinare (doar în perioada cuprinsă între 16 noiembrie 2014 și 15 februarie 2015, în SUA, au fost acordate despăgubiri bănești semnificative în 117 cazuri de vătămări și decese, ca urmare a vaccinurilor, potrivit Departamentului de Justiție American, despăgubiri plătite mereu de la bugetul de stat, adică din banii contribuabililor, iar nu din buzunarul industriei farmaceutice, care nu răspunde niciodată pentru viețile pe care le distruge – n.n)”

Sursa Featured Photo: Evan Vucci/AP

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Draga Cristela,
  Cred ca fiecare dintre noi are nevoie de “picatura ce umple paharul” pentru a avea curajul sa iasa din “marea turma” a celor ce-si vaccineaza copilul.
  Mai jos un foarte scurt interviu cu fostul ministru al sanatatii din Finlanda, dr. Rauni Kilde, din pacate subtitrarea in romana o am doar pe o postare facebook.
  https://www.youtube.com/watch?v=nTgyakGAddM

  1. Draga mea, multumesc pentru material. Imi este cunoscut materialul de acum 5 ani, cand am publicat Abecedarul de Vaccinare. Doamna respectiva, in urma pozitiei fata de acest subiect, a fost denigrata si scoasa “nebuna” cu acte de cei aflati de partea cealalta a baricadei. Chestiune care m-a determinat sa merg inainte dupa intuitia si inima mea, pentru acelasi tratament de “linsaj” l-am intalnit pentru toti cei care refuza sa mai fie soldatei sau sclavi ai sistemului, indiferent de domeniul in care profeseaza sau activeaza.

   Cu drag,
   cristela

 2. De undeva incepe sa se desire ghemul de ata…Sa vedem daca acesta este capatul firului…Dupa atatea semne de indrebare adunate in atata amar de timp, ar fi cazul sa apara si raspunsuri.

 3. In cazul asta, in 2 vorbe voi rezuma: Votez Trump!
  Acu’, la cat e de nebun, astept cu interes crescut sa vad cum va finaliza initiativa asta. Poate la noi o fi prea tarziu, dar macar pt viitor potentiale victime sa se intoarca “destinul”.

  Mama unui copil cu DZ1, declansat (curios?) dupa un vaccin la varsta de 7 ani

Opiniile sunt dezactivate