Clarificari: Vaccinul anti-hepatita B distruge ficatul (2011)

Număr afişări : 501

Studiu recent (2011, 2012)

… modifica activitatea a 144 de gene: http://www.greenmedinfo.com/article/hepatitis-b-vaccine-alters-expression-144-genes-mouse-liver-within-1-day .

Citatele sunt traduceri din corpul studiului. Am explicat fiecare citat pe intelesul comun, toata lumea va intelege. Medicina nu este o limba extraterestra. 🙂 Iar daca vaccinurile ar fi testate corect, aceste lucruri ar iesi la suprafata chiar de la acel moment.

Cercetatorii RECUNOSC inca de la inceput ca “vaccinurile pot avea efecte adverse si aceste efecte sunt predominant asociate cu includerea unor aditivi chimici precum hidroxidul de aluminiu ca adjuvant”; studiul este despre “investigarea citotoxicitatii induse de vaccinarea hepB si a mecanismului de moarte a celulei INDUS DE VACCIN”.

1. Vaccinul declanseaza autodistrugerea. In studiu s-a masurat supravietuirea integritatii celulei hepatice tratate cu 2 DOZE de adjuvant hidroxid de aluminiu. Integritatea celulei a fost masurata la 24, 48 si 72 h. Ce s-a decoperit? “Vaccinarea a fost insotita de cresteri semnificative ale nivelelor de caspaza 3 activata, care este un factor determinant in declansarea cascadei apoptozice “. Faptul ca un produs declanseaza apoptoza inseamna ca declanseaza moartea celulara programata, proces prin care celulele incep propria auto-distrugere, ca raspuns la un anumit semnal. Apoptoza si definitia ei:: http://ro.wikipedia.org/wiki/Apoptoz%C4%83

2. Vaccinarea anti-hepB are efect la nivel genetic: “expunerea la vaccinul anti-hepB a condus la cresterea raspunsului [la stimul] a genelor cheie responsabile pentru capsazele 7, 9, etc [ ..] iar expresia [ adica manifestarea/ activarea] capsazei 9 demonstreaza ca moartea celulara are loc via o cale intriseca de declansare a apoptozei in care eliberarea de ….. din mitocondrie initiaza ansamblul de declansare a complexului de activare a capsazelor. ” Capsazele – numite si mediatorii mortii – sunt enzime capabile sa actioneze “precum o dalta”; sparg proteinele si declanseaza sinteza unei alte capsaze care, la randul ei, dezintegreaza resturile ramase. Deci, vaccinul anti-hepB declanseaza aceasta cascada de dezintegrare.

3. “Concluzionam ca expunerea celulelor Hepa 1-6 la DOZE MICI de vaccin hep B CU adjuvant conduce la PIERDEREA INTEGRITATII MITOCONDRIALE, INDUCEREA APOPTOZEI, MOARTEA CELULELOR; declansarea apoptozei a fost observata si in liniile celulare […] dupa tratamentul cu DOZE MICI de vaccin (0.3, 0.1, 0.05 μg/ml). In plus, apoptoza declansata de vaccinarea hepB in vivo a fost observata si in ficatul soarecilor”. Pierderea integritatii mitocondriale? Mitocondriile sunt uzinele energetice ale vietii. Credeti ca degeaba un bebe este “abatut”, dupa un vaccin? Cititi aici despre mitocondrie (unul dintre cursurile de la medicina), in limbaj accesibil http://www.scribd.com/doc/57091649/Mitocondria

Apoi decideti. Asa cum indemn de fiecare data, alegeti ceea ce functioneaza pentru voi. Intotdeauna decizia referitoare la vaccinare e personala.
Număr afişări : 501

Distribuie: