Luminel de turtă dulce

Număr afişări : 0

– Uite, uite, vrei să-ți arăt? deschide ghiozdanul și scoate înflăcărat caietul. Deja știu muuuulte litere: ăsta e Îngerul A, ăsta e Îngerul E, ăsta e Îngerul I, ăsta e Îngerul O și ăstaaaa…, ăstaa…., ă, da, ăsta e Îngerul U! Îti place, spune, hai, mama, spune? țopăie el de nerăbdare, cu steluțele aprinse în privirea albastră.

Îngerul A

Îngerul A

Îngerul i

Îngerul i

Îngerul O

Îngerul O

Îngerul U

Îngerul U

– Îmi place, îngerule Pavel! Da’ uite, uite, vrei să-ți arăt? zic la rândul meu și-ntind farfuria bibilită. Ăsta e Îngerul Luminel! Îti place?

Luminel de turta dulce, @ Petru GEORGESCU & Cristela GEORGESCU

Luminel de turta dulce, @ Petru GEORGESCU & Cristela GEORGESCU

Îl înșfacă bucuros pe Luminel din turtă dulce și-o rupe la fugă: cu-o joacă toți suntem datori! Apoi se oprește, ca și când și-ar fi amintit brusc ceva important (zău că era chiar important – doar că pentru mine 🙂 ) și strigă peste umăr verdictul:
– Să-l pui în cartea ta, bine?

Cu iubire,
Număr afişări : 0

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Buna Cristela!
  Abia astept lansarea cartii Simplu 2!
  Am o rugaminte: ai putea sa ne impartasesti mai multe retete in care vedeta sa fie gutuia? Sau sfaturi cum as putea sa le pastrez pentru mai mult timp? Am foarte multe gutui si imi este teama sa nu se strice.
  Multumesc!

 2. prea mult marketing in ultima vreme!
  inainte ofereati gratis retelele, acum faceti trimitere la carte.Care nici nu este prea ieftina.Si nici prea multe retete nu are (comparativ cu alte carti de retete raw vegane la acellasi pret), dar macar coperti si foi de calitate are.
  Oricum , trist ca deveniti o persoana interesata mai mult de bani (e firesc pana la urma, trebuie sa traiti si dvs) decat de binele omului furnizand informatii gratis, asa cum faceati la inceput.
  Pacat !
  Incet si sigur cadeti in dizgratia oamenilor cu acest aspect al banilor.

  1. Draga Amalia,

   Cand gandim cu mintea cea iute la manie si judecata, apar astfel de mesaje, caracteristice energiei colective din Romania.

   1. Pomul se judeca dupa fapta, iar pomul dupa roada. Daca activitatea mea este una cu interes financiar o pot spune FAPTELE mele, nu vorbele pline de vorbe. Dumneavoastra ati inteles adevarata semnificatie a vorbei ”sa nu stie stanga ce face dreapta”?

   Simplu a fost si este un proiect non profit, cu o componenta caritabila, aceste lucruri sunt oficiale pentru urechile deschise spre iubire, ochii neorbiti de suspiciune si sufletele neotravite de pizma.

   2. Majoritatea retetelor din carte sunt deja pe blog. Cartea nu este o carte de retete, se adreaza unui etaj superior BURȚII.

   3. Va invit sa studiati cat costa realizarea unei astfel de carti si apoi sa trageti concluzii despre atacul meu la buzunarul semenilor.

   4. Obiectivul activitatii mele nu este nici GRATIA, nici DIZGRATIA, nu candidez, nu sunt in cautare de popularitate. Sunteti responsabila Dvstra si cei care au ajuns la aceste concluzii, de gandurile, emotiile si cuvintele pe care le folositi.

   Va multumesc pentru disponibilitatea de a manifesta cumpatare si va doresc sa mergeti in pace, poate schimband directia de mers.

   Cristela GEORGESCU

  2. PS: Pentru ca aveti aceeasi adresa de IP ca si ”crina”, deci sunteti aceeasi persoana ca cea care mi-a transmis cu cateva minute inaintea dvstra acelasi tip de acuzatii, dar la un alt articol, va fac si un sincer indemn la barbatie si demnitatea de a va asuma identitatea in fata propriei constiinte. Curaj pentru expectoratii verbale pline de otrava din spatele tastaturii are oricine. Remintiti-va cine sunteti cu adevarat, renuntati la mastile pe care le purtati si traiti in pace cu Dvstra, pentru a putea trai in pace cu semenii dvstra. Sanatatea vine din ganduri frumoase, mai presus de bucate raw-vegane.

Care este opinia ta?