Pudding de mei cu mere sau gutui – Diversificare

Număr afişări : 4.796

Reteta preferata din bebelusia lui Pavel

Se pun la blender 400 ml suc de mere sau apa, 6 mere fara cotor sau 2 gutui, 1/4 lingurita vanilie praf, 1 lingurita scortisoara, 20 curmale, 200 gr mei nemacinat, spalat-hidratat o zi-iar spalat.

Se amesteca pana cand devine o pasta, se pune in tava de yena la cuptor, 45 minute la 170 de grade. Se lasa apoi sa se raceasca, se serveste cel mai bine dupa cateva ore. Consistenta este a unui gris cu lapte mai vartos

Read more at: https://cristelageorgescu.ro/meniul-zilei/diversificare-de-la-1-an-si-9-luni-la-2-ani-si-3-luni/
Număr afişări : 4.796

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
  1. Bună Cristela. Am luat cele 3 cărți, momentan citesc “Diversificarea pur și simplu”. Vreau sa știu dacă se găsesc în Simplu 1 și Simplu 2 toate rețetele de pe blogul tău.Am răsfoit puțin și mi se par puține rețete fata de ce citesc pe blog. Îți mulțumesc și ma bucur ca am avut ocazia sa te descopăr.

    1. Multumesc pentru mesaj, draga Adriana. Fireste ca nu au cum sa incapa in 70 de pagini, 8 ani de site. 🙂 Nici nu a fost aceasta intentia colectiei Simplu… Cuprinsul cartilor e disponibil pe pagina lor de prezentare. In carti sunt retete care nu sunt pe blog. Multumesc frumos si eu pentru ca stai aproape, Cristela GEORGESCU

Care este opinia ta?