Salata de cruditati

Vizualizări: 1.498

Salata de cruditati. Avocado umplut.

2 morcovi, 1/2 telina mijlocie date pe razatoarea mica (sau tocate marunt la blenderul cu lama in forma de S) se amesteca cu “smantana” de nuci macadamia (cateva nuci macadamia, zeama de lamaie, sare, putina apa si un varf mic de usturoi – toate facute “maioneza” la blender).

Actualizare 2015: Pe vremuri umpleam cu aceasta compozitie doua jumatati de avocado si se presaram deasupra ierburi proaspete, verzi, tocate: patrunjel, ceapa verde, marar, praz … oricare dintre ele. Acum nu imi mai place sa le amestec, pentru ca mi se pare prea gras si prea obositor pentru sistemul digestiv. Mananc si gatesc foarte simplificat – uite, de ce. Insa voi, faceti propriul test, mestecati riguro si observati cu atentie daca si cum va cade bine. In sezonul rece, veganii din zona temperata simt nevoia de grasimi, iar astea sunt grasimi sanatoase, desi pun presiune pe rinichi si pe ficat (nu ca cele animale ar fi mai breze!).

Pofta buna cu Vitamina L!




Vizualizări: 1.498

Distribuie: